dinsdag 13 maart 2018

Plastic verchromen

Zoek naar verchromen kunststof op de nieuwe KensaQ. Wij verchromen , vernikkelen, verkoperen en verzinken alle metalen en plastic onderdelen. Ook verzorgen wij het lassen en slijpen en polijsten. Iets wat geen stroom kan geleiden, kan je niet verchromen.


Wat wel mogelijk is, is prof.

Dit geeft een zeer mooi resultaat, maar is even kwetsbaar als verf. Het metalliseren van kunststof wordt uitgevoerd door het galvanisch aanbrengen van metaallagen. Deze relatief jonge technologie wordt ook wel plating on plastic (POP) genoemd. Als je plastic wil laten verchromen moet je het eens bij een motor-special paint bedrijf vragen, er zijn enkele bedrijven in nederland die het kunnen.


Reken wel op akelig hoge prijzen! Volgens mij doen ze dit door enkele coatings op het plastic aan te brengen en dan koper opdampen, en daarna het koper verchromen. Metalle, auch verchromter Oberflächen und verchromte Kunststoffe.

Naast het spuitchroom verzorgen wij ook diverse andere afwerklagen, meer informatie hierover vind u verder op onze website. Uiteraard bent u van harte welkom in onze. Vind de beste selectie plastic verchromen fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit plastic verchromen voor de dutch luidspreker markt bij alibaba.


Bij het monteren van het door ons verchroomde product moet zoveel mogelijk worden voorkomen dat de blanke laklaag wordt beschadigd door schroefkoppen. Maak gebruik van kunststof ringetjes achter de schroefkoppen, boutjes en moertjes. Doorboor het verchroomde product niet. Probeer benodigde gaatjes e. Als uw product niet op traditionele wijze verchroomd kan worden bieden Wij de oplossing.


Wij kunnen vrijwel elk materiaal verchromen met ons systeem. Het slijpen, polijsten en verchromen van metalen onderdelen is ambachtelijk handwerk. Het vereist niet alleen kennis van de materialen en de juiste machines. Een goede techniek is nodig om het perfecte eindresultaat te behalen.


Toch is het mogelijk om grotere series te bewerken, tegen een concurrerende prijs. Bij het verchromen van kunststoffen is de keuze voor de meest geschikte kunststofsoort belangirjk. In deze blog leest u welke typen het meest geschikt zijn en geeft onze opleidingsmanager u tips bij het verchromen ervan.


Ik wil graag uit de film Phantasm die spheres namaken.

Ik heb een plastic bol gekocht en deze wil ik verchromen. Nu heb ik een spuitbus gekocht waarop staat chroom. Heeft iemand een idee hoe ik die bol chroom oan krijgen met een spiegeleffect?


Bij GR Chroming and Restoration kunnen we de meeste onderdelen voor u verchromen. Er zijn echter bepaalde werken die we niet kunnen. Kijk op deze pagina wat we wel en wat we niet voor u kunnen verchromen.


Chroom is van de neergeslagen metalen de bekendste. Het wordt veel gebruikt om metaal of kunststof een mooier uiterlijk te geven. Bij sierverchromen, waarin wij specialist zijn, wordt nikkel of vernikkelen altijd als onderlaag aangebracht.


De combinatie vernikkelen en verchromen versterken elkaar. Het bijzondere aan ons systeem is dat het kan toegepast worden op, flexibele en bewegende onderdelen het chroom wordt een met het product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts