woensdag 7 maart 2018

Bouwpakket buitenkeuken

Grootste assortiment van Europa. Alle buitenkeukens uit voorraad leverbaar. Stoere houten buitenkeuken! Inclusief een jaar garantie. Kies uit producten vanaf € 1395.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Doe-Het-Zelf bouwpakket buitenkeuken is in eenvoudige stappen met een duidelijke handleiding in elkaar te zetten. Deze keuken is uitgevoerd met een hardstenen aanrechtblad en zwenkwielen met rem.


STEL UW EIGEN BOUWPAKKET SAMEN. Naast maatwerk leveren wij ook een ruim assortiment standaard bouwpakketten. De bouwpakketten worden speciaal voor u gemaakt, vlak voordat u het gaat plaatsen. Mooie foto ontvangen van een zelf gemaakte buitenkeuken , met wat hulp van een bouwpakket. Het meubel is gepimpt met stenen platen op de kastjes en gebeitst met steigerhoutbeits grey was.


Bouwpakket buitenkeuken

Buitenkeuken steigerhout bouwpakket. De planken zijn niet voorgeboor wij leveren een boortje bij het bouwpakket om dit zelf te kunnen doen. Niet goed geld terug garantie en wij rekenen geen retour kosten! Steigerhouten tuinmeubels zelf maken van steigerhout met een bouwpakket van Xsteigerhout. Zelf een Hoekbank, Tafel of bank van steigerhout willen maken?


Alle bouwpakketten bestaan uit op maat gezaagde planken een bouwtekening en schroeven, kortom na aanschaf van een meubel bouwpakket kunt u gelijk aan de slag. Heerlijk buiten genieten van het mooie weer en tegelijk lekker koken. Voor een buitenkeuken van steigerhout bent u hier aan het goede adres. Ze worden op maat gemaakt dus u kunt uw speciale voorkeuren ook altijd per mail of telefoon doorgeven. Omschrijving doe-het-zelf bouwpakket buitenkeuken is in eenvoudige stappen met een duidelijke handleiding in elkaar te zetten.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Hierdoor wordt het een fluitje van een cent om een buitenkeuken te ontwerpen die perfect past in uw tuin. Zo kunt u kiezen voor een laag model of juist een hoge variant. Er zijn in totaal verschillende formaten Douglas buitenkeukens waar u uit kunt kiezen. Elke variant wordt geleverd in de vorm van een bouwpakket.


Om je genoeg buitenkeuken inspiratie te geven hebben we maar liefst buitenkeukens voor je verzameld. Door veel verschillende soorten buitenkeukens met je te delen zit er altijd wel een buitenkeuken bij die het best bij jou en jouw tuin past. Je kunt de buitenkeuken zo hoog, breed en lang maken als je zelf wilt. Wil je de zelfde maten als de buitenkeuken hieronder, volg dan de bouwtekening en zaaglijst in de afbeeldingen.


Zet als eerst de poten in elkaar. De achterste twee hebben een plank die een stuk langer is dan de voorste twee. De buitenkeuken op deze afbeelding is gemaakt met behulp van de Cando bouwtekening. Deze bouwtekeningen zijn gratis af te halen bij bouwmarkten. Omdat u op dit moment achter de computer zit hebben wij de bouwtekening hier voor u klaar liggen.


De meeste staandaard bouwtekeningen zijn in veel bouwmarkten te vinden. Een buitenkeuken is natuurlijk heerlijk in de zomermaanden! Je staat echter wel te kokkerellen in de warmte van de zon, iets waar je binnen geen last van hebt.


Mochten bomen ontbreken dan is het aan te raden eens te kijken naar een overkapping. Wij adviseren om de buitenkeuken te behandelen met een olie. Deze olie is speciaal ontwikkeld voor onze buitenmeubelen van steigerhout. Behalve dat het hout beter bestand is tegen weersinvloeden wordt de levensduur er ook door verlengd. Als de buitenkeuken behandeld is hoeft u in principe de eerste twee jaar het meubel niet te onderhouden.


Deze buitenkeuken staat garant voor jarenlang grill plezier in uw tuin. Kijkt u voor deze impregneer eens bij onze nabehandelingen, hier ziet u een filmpje hoe deze impregneer werkt. Dé nummer webshop voor duurzame houten bouwpakketten voor kinderen en volwassenen. Het grootste assortiment diamond painting en schilderen op nummer van Wizardi. Gebouwerbij voor u ook op maat gemaakt!


Bouwpakket buitenkeuken

Maar onze ervaring is niet alleen gebaseerd op het materiaal en de inbouwmogelijkheden. Houten buitenkeuken op maat. Er is ook een andere kant: want hoe wordt de buitenkeuken in de praktijk gebruikt? Voor iedereen is dat natuurlijk verschillend.


De ene ‘buitenkok’ gaat voor een compleet viergangendiner en gaat zich culinair helemaal te buiten. Dit terwijl een houten buitenkeuken via een doe het zelf pakket al voor € 25- (al met al valt het toch duurder uit) thuis kan liggen. Door de grote hoeveelheid buitenkeukens die wij per jaar installeren is het mogelijk om de plaatsing van een buitenkeuken zeer voordelig aan te bieden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts