vrijdag 16 maart 2018

Vierkant schaduwdoek

Ruim Assortiment en Snelle Zending - Veel Maten, Ontwerpen en Kleuren. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Van sportkleding tot kampeerspullen. Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


GOEDKOOP kwaliteit vierkant zonnedoek boven uw terras. Schaduwdoeken vierkant in diverse kleuren en diktes. Dit zonnezeil is een efficiënte en. Een vierkant zonnedoek geeft meer schaduw, maar een driehoek schaduwdoek is flexibeler op te hangen. Toch zijn alle schaduwdoeken gemakkelijk te bevestigen in de tuin.


Waar je het schaduwdoek ook op wilt hangen, zorg dat je de juiste maat en het materiaal hebt. Nog meer flexibiliteit heb je dankzij de verschillende soorten schaduwdoeken. Twee veel voorkomende soorten zijn het driehoekige schaduwdoek en het rechthoekige schaduwdoek. Beide types bestel je eenvoudig bij KARWEI. Ook in kleur is er onderscheid.


Vierkant schaduwdoek

Zo is een vierkant schaduwdoek 5xmeter geschikt voor een vrij grote tuin, terwijl een vierkant schaduwdoek van x meter meer geschikt is voor een kleinere tuin. Bovenstaand vind je alle maten vierkante schaduwdoeken. De vierkante schaduwdoeken die we bij BuitenKado verkopen zijn eenvoudig op te hangen en heb je dat eenmaal gedaan, dan kunnen ze het hele seizoen blijven hangen. Je kunt je tuin of balkon precies de sfeer en kleur geven die je fijn vindt en natuurlijk hebben we ook de juiste maat in een vierkant of driehoek. Tip: hang de schaduwdoek een beetje schuin op (op 30°) en dan loopt regenwater er vanzelf vanaf.


Het is ook mogelijk om een schaduwdoek te gebruiken op jouw balkon of op een dakterras. Een schaduwdoek geeft een comfortabel gevoel wanneer je lekker in de tuin zit. Neem gerust eens een kijkje op onze pagina’s, kijk eens op driehoekig schaduwdoek , vierkant schaduwdoek , harmonica schaduwdoek of zoek je een waterdicht schaduwdoek.


Vierkant schaduwdoek

Je kunt het bijvoorbeeld heel precies boven een veranda of terras bevestigen, zodat er een tijdelijk dak ontstaat. Maar je kunt hem ook tijdens het kamperen gebruiken als extra afdak voor je caravan. Een BuitenKado schaduwdoek biedt gegarandeerd jaar lang minstens bescherming tegen UV-A en UV-B straling, zodat ze uitstekend geschikt zijn voor gebruik op bijvoorbeeld kinderdagverblijven.


Ontdek nu onze nieuwe collectie schaduwdoeken. Daarnaast verkopen we ook waterbestendige schaduwdoeken. Eerst in huis, achteraf betalen! Indien niet op voorraad dan max.


Wordt GRATIS snel thuis bezorgd in Nederland en België dagen bedenktijd 1 veilig bestellen. Je kunt het doek heel eenvoudig bevestigen door middel van de speciale ogen in het doek. Het zonnedoek is bovendien ideaal voor op de camping en is bestand tegen een regenbuitje.


Met dit doek creëer jij dus in no time een heerlijke schaduwplek. Een vierkant schaduwdoek is dan ook ideaal als zonwering op uw terras, in de tuin, of op de camping. Het vierkante schaduwdoek kunt u de hele zomer buiten laten hangen.


Dankzij de polyester geweven stof is het schaduwdoek namelijk vuilafstotend en schimmelwerend. Een ander voordeel van de schaduwdoek is dat deze wordt opgehangen. Bovendien verkleurt het doek niet. Je mist zo geen ruimte in je tuin door bijvoorbeeld de parasolvoet die je nodig hebt bij een parasol. Kies voor een driehoekige, vierkante of rechthoekige schaduwdoek.


Bekijk alles met schaduwdoek vierkant ! Tuinmeubelen, grasmaaiers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts