vrijdag 23 maart 2018

Blaastest kopen

Alcoholtesten van alle merken! Voor de laagste prijs op Beslist. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Deze blaastest heb je nodig als je met de auto door Frankrijk rijdt.


Het voldoet aan de Franse NF norm.

Deze kwalitatieve test toont een alcohol promillage aan van 0. De test is makkelijk uit te voeren en te beoordelen. Persoonlijke alcoholtesters, Professionele alcoholtesters. Gelijke kwaliteit als de alcoholtester van de Politie. Vandaag bestel morgen in huis. Wilt u een blaastest kopen voor thuisgebruik dan hoeft u natuurlijk niet het neusje van de zalm, maar wel een apparaat dat een goed overzicht geeft van het alcoholpromillage.


Mocht u vragen hebben over een van onze producten? Welke alcohol blaastest te kopen ?

Het blaastest apparaat is apparaat dat de alcohol hoeveelheid via een ademanalyse meet. Wij bieden professionele blaastesters en thuis blaastesters. Neem dan gerust contact op. Behalve alcoholtesters kunt u bij Viper Medical ook testen bestellen om drugsgebruik professioneel te testen.


Bekijk ons drugstest overzicht. Goed om te weten: als u in Frankrijk langs de weg een blaastest moet doen, worden de alcoholtesters van de politie gebruikt. Uw eigen alcoholtesters zijn alleen voor eigen gebruik. Bij autopech moet u goed zichtbaar zijn voor andere automobilisten.


Anders kan het gevaarlijke situaties opleveren! Zo kun je de juiste keuze maken en met de auto of een taxi naar huis gaan. De alcoholtesters die de ANWB verkoopt voldoen aan de Franse blaastest kwaliteitsnormen. Wanneer je de alcoholtest wel gebruikt dien je een tweede, ongebruikte test in de auto te hebben. De blaastest is ontworpen als sleutelhanger zodat je deze altijd bij je draagt of zelfs aan de sleutelbos doet waar je autosleutel… Meer.


Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Wanneer de blaastest juist wordt uitgevoerd bij een alcoholtester met een semiconductor sensor, dan kunnen de resultaten een goede indicatie geven. Echter is de kans op vals positieve uitslagen is groter dan bij de duurdere meettechniek.

Frankrijk is het eerste land waar het verplicht is om een blaastest in je auto te hebben. Er zijn nog geen plannen om ook in andere landen dit soort testen te introduceren. Ik moet een blaastest (alcoholtest) kopen. Bij het kopen van een blaastest moet je letten op het verplichte Franse keurmerk: NF.


Weten jullie waar ik zoiets kan kopen ? Het is verplicht in Frankrijk. Niet online, want ik zie dat de. Met deze Alco-Control blaastest (verpakt per alcoholtesters) kunt u snel en eenvoudig aantonen of er sprake is van alcohol gebruik.


Alcoline, verdeler van alcholtesters en drugstesten voor professionelen, particulieren en resellers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts