vrijdag 30 maart 2018

Kokospotgrond

De kokospotgrond van Central Park is ideaal voor zowel binnen als in de tuin. Door de toevoeging van kokos houdt het water langer vast en hoef je dus minder vaak water te geven. Pas als de grond droog aanvoelt is het weer tijd om opnieuw te bewateren.


Daarnaast zorgt de kokos ervoor dat je handen niet vies worden tijdens het oppotten. Volledige productbeschrijving.

Kokos is een grondstof wat een sterke opkomst heeft doorgemaakt in de professionele tuinbouw en de retailsector. Kokos wordt gebruikt als grondstof voor potgronden die tegenwoordig nog meestal met veen als hoofdcomponent worden geproduceerd. Dat is 10L super lichte, samengeperste kokospotgrond : water toevoegen, even wachten en klaar! Gebruiksaanwijzing Kokos Potgrond. Leg onderin de pot een laagje hydrokorrels.


Hydrokorrels zorgen voor een betere vochthuishouding in de pot. Bovenop de hydrokorrels breng je een laag verse Pokon Kokos Grond aan.

Voedingsstoffen komen van een speciale NPK meststof met sporenelementen, voldoende voeding voor weken. Om de juiste pH-waarde te bereiken wordt kalk toegevoegd. Hierdoor heeft deze potgrond een zeer goede wateropnamecapaciteit en zorgt het voor een goede onderlinge vochtverdeling in de pot. Ook na een lange periode van droogte blijft de kokospotgrond in staat om zeer snel vocht op te nemen. Wij zijn een online tuinaarde winkel met alle soorten en maten POKON tuinaarde en potgrond met de beste service van Nederland.


Razendsnel antwoord op uw vragen via. Dat zorgt ervoor dat je je planten de helft minder vaak water hoeft te geven. Betere wortelontwikkeling Dankzij de losse structuur krijgen planten een betere wortelontwikkeling.


Dit maakt de planten sterker én mooier. Kokospotgrond houdt water langer vast dan universele potgrond. Zorg voor de juiste potgrond voor de planten. Praxis heeft verschillende soorten potgron waaronder bio potgrond en moestuingrond.


Maar de enige kokospotgrond die we testten (van EcoStyle) deed het heel slecht. Dat zegt natuurlijk niets over kokos, maar ook andere kokospotgrond heeft als nadeel dat het flink duurder is. Door deze toevoeging garandeert dit product een uitstekende vochtopname.


Het heeft ook een gunstig effect op de luchtigheid.

Het gevolg is een perfecte beworteling, goede groei en betere bloei van uw planten. Zelfs na uitdroging is de kokospotgrond nog in staat water op. Florentus kokospotgrond is een potgrond met de toevoeging van kokosvezel en kokosgruis.


De potgrond bevat voldoende voedingsstoffen voor de eerste 6-weken. Het voordeel ten opzichte van universele potgrond (die ook geschikt is voor alle planten), is dat kokospotgrond vaak voor zes maanden voeding bevat en universele potgrond maar voor twee maanden. Als bemesting zijn speciale meststoffen en sporenelementen toegevoegd. Ga door naar navigatie Ga direct naar de inhoud. Bovendien kan het ook worden gebruikt in hanging baskets.


Houd uw tuin gezond met potgron tuinaarde, koemestkorrels, gazonmest, hydrokorrels. Voor gras onderhoud en plantenvoeding. Bekijk ons aanbod meststoffen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts