woensdag 21 maart 2018

Ecostyle cocopeat

Specialist in ECOstyle producten. Kwaliteit en snelle levering! Bekijk ons uitgebreide assortiment. Door klanten beoordeeld met een 1. Koop Hier Alles van ECOstyle Voor je Dier. Voor 21:00u Bestel Morgen in Huis!


Ecostyle cocopeat

Gazon-grond is perfect te gebruiken als bodemverbeteraar en afstrooimiddel voor het gazon. Door het gazon af te strooien met Gazon-grond heeft mos minder kans te groeien en wordt de bodemstructuur verbeterd. Het afstrooien van het gazon is de laatste stap van het ECOstyle gazonconcept. ECOstyle is gespecialiseerd in de ontwikkeling en het vermarkten van ecologisch verantwoorde producten en concepten voor bodem, plant en dier voor particuliere en beroepsmatige toepassing. Hierbij staat zorg voor het milieu, innovatie, duurzaamheid en kennisoverdracht centraal.


Dit meng je met de tuingrond. Vervolgens kun je beginnen met zaaien of het aanleggen van je graszoden. Voor het winterklaar maken van het gazon.


Potgrond Huis en Tuin bestaat uit gecomposteerde ‘ Cocopeat ’ kokosvezels. Deze sponsachtige vezels maken de potgrond luchtig en rul. Altijd schone handen bij het planten of verpotten. De luchtige structuur van de potgrond zorgt voor een goede wortelgroei en rijke bloei.


Potgrond Moestuin bestaat uit gecomposteerde ‘ Cocopeat ’ kokosvezels. Het toegevoegde fijne zand zorgt voor een uitstekende drainage en voor een vastere structuur. ECOstyle Cocopeat Gazongrond heeft een unieke samenstelling en is uitermate geschikt om het gazon winterklaar te maken. Met een hoog gehalte aan kalium hard het gazon goed af en heeft mos minder kans in de winterperiode.


Ecostyle cocopeat

Op deze wijze komt je gazon beter uit de winter en is snel op orde in het voorjaar. Groot aanbod ECOstyle producten. Zoek naar ecostyle producten. Bespaar direct op GigaGunstig. ECOSTYLE Gazongrond kan het beste toegepast worden bij de aanleg van het gazon, of bij het winterklaar maken van het gazon.


Ecostyle Care Vergelijken. Strooi na de laatste maaibeurt Gazongrond op het gazon en maak het gazon sterk voor de winter. Kalium versterkt het gras waardoor het beter bestand is tegen de vorst.


Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Door de unieke samenstelling komen je zaadjes snel op. Gebruik de potgrond om de jonge plantje in de grote bak of moestuin te zetten. De juiste start om later te genieten van je producten uit eigen tuin. Het product is opvallend rul van structuur en houdt water prima vast.


Gemakkelijk in het gebruik en altijd schone handen. Gazon grond is perfect te gebruiken als bodemverbeteraar en afstrooimiddel voor het gazon. Door het toegevoegde fijne zand is deze potgrond ook uitermate geschikt voor het zaaien, stekken of verspenen van jonge plantjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts