donderdag 15 maart 2018

Ceanothus thyrsiflorus

Kies zelf je afleverdatum! Hét online tuincentrum met meer dan 20. Vele paarse bloemen in trossen. Het tuincentrum dat thuisbezorgt. Ze moeten zeer beschut kunnen groeien en zeker zonnig staan.


Ceanothus thyrsiflorus var.

De plant is ook op te binden om zo een hogere plant te krijgen voor bijvoorbeeld de onderkant van de schutting. Gratis bezorging vanaf 5- Deskundig advies van specialisten. Als je de plant zo mooi mogelijk wilt houden is het noodzakelijk om ceanothus te snoeien, maar er zijn een paar zaken waar je heel goed op moet letten. Veelzijdige heester met mooie paarse bloemtrosjes. De bloeiperiode is van mei tot juni, deze amerikaanse sering bloeit op eenjarige takken.


Het is een uitstekende, wintergroene bodembedekker en groeit bijzonder snel. Ook de naam sikkelbloem of kruipsering wordt gebruikt. Amerikaanse sering of herfstsering.

It’s a low-growing, evergreen shrub which, in May and June, is smothered in fluffy, powder-blue flowers and and assortment of pollinators. It’s easy to grow and care for, and forms a natural, shapely mound. Wintergroen in zachte winters. Verlangt een niet te rijke en niet te natte grond. Snoeien kan desnoods na de bloei.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Ze produceren diep blauwe bloemen in overvloed en gecombineerd met zijn glanzende groenblijvende bladeren zullen ze een prachtige verschijning zijn op elk terras of aan weerzijden van uw voordeur. Dat betekent dat u het beste de struik direct na de bloei kunt snoeien. De struik kan dan weer nieuwe scheuten vormen die het jaar erop bloem geven.


Het blad glimt en is donkergroen. The blue or white blossoms will attract butterflies and birds. It is in the Rhamnaceae (Buckthorn) family. Relatives include the buckthorns (Rhamnus spp.) and the jujube (Ziziphus jujuba).


Click on a characteristic from the list below to see a list of other plants that share that characteristic. Deze bloeiende heester is matig winterhard en staat graag op een warme beschutte plek in volle zon. Deze tuinplant bloeit op eenjarig hout in trossen met blauwe bloemen, die heerlijk ruiken.


The large-leaved species and cultivars are more subject to their depredations than the smaller-leaved varieties.

Eigen kwekerij LAGE prijzen Uitgebreide. Deze Rhamnaceae heeft een maximale hoogtevan ongeveer centimeter. Je bent van harte welkom in ons tuincentrum.


Deze sering heeft groene, glanzende bladeren, houdt van een standplaats in de volle zon en doet het goed in bijna alle gronden, als ze maar niet te voedselrijk en nat zijn. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe u deze tuinplant na het kopen moet planten, verzorgen en snoeien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts