donderdag 15 maart 2018

Iphone 6 hoes hout

Specialistisch advies nodig? Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Alle merken, al vanaf € online. Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


De hoes past goe maakt het telefoon niet veel groter en is niet te glad. Wel iets donkerder dan verwacht maar wel logisch dat ieder model er wat anders uitziet.

Deze laat geen resten achter na verwijderen. Kies jouw model, wrap it with wood en creëer een unieke look. Alle hoesjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en materialen, in een verschillend design en in verschillende kleuren.


Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Caseshoesjes voor al uw apparaten. Bestel nú online via Beslist.


Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste.

Hoentjen Creatie biedt houten hardcases van bamboe, notenhout, kersenhout en een flipcase van padouk hout. Een gecombineerde kunststof hoes met houten voorkant maakt deze hoes een lust voor het oog. Door hem neer te zetten op landscape positie kun je ideaal filmpjes bekijken zonder dat je de telefoon hoeft vast te houden. Voor de mensen die van naturel houden zijn er zelfs doorzichtige hoesjes.


Bij MediaMarkt profiteer je van de beste service. Helemaal uniek wordt de hoes als je ook een gravering laat aanbrengen. Een groot deel van het kunstleder is bedrukt met een realistisch houtprintje voor een natuurlijke uitstraling. Appelhoes is een vast adres voor Apple-fans. Door de siliconen geeft het de hoes een schokabsorberend vermogen.


De hoed is buigzaam, en hierdoor makkelijk op de telefoon te zetten en er ook weer makkelijk van af te halen. Het Duitse merk Woodcessories heeft zich volledig toegelegd op de ontwikkeling van hoesjes van echt hout. Naast een natuurlijke uitstraling zorgen de cases van Woodcessories voor de nodige bescherming om je Apple device in topconditie te houden. Verantwoord verkregen hout. Al het gebruikte hout is afkomstig van hout met het FSC keurmerk.


De naam betekent hemel en komt van de gekleurde. Bescherm hem dan met een hoesje. Je hebt keuze uit verschillende modellen. Om alleen de zijkant te beschermen kies je een bumper.

Wil je volledige bescherming? Een book- of flip case beschermt de voor-, zij- en. Nú alle soorten telefoonhoesjes! Het hoesje beschermt je telefoon tegen dagelijkse schade en beschikt over een zachte binnenkant.


Het hoesje is zo ontworpen dat alle knoppen, ingangen en functies normaal te gebruiken zijn. De hoes is hierdoor erg dun en tegelijkertijd super sterk. Het slanke ontwerp vormt één fraai geheel met dat van het toestel en zorgt voor uitstekende bescherming.


We hebben de gaafste designs voor je uitgezocht en vervaardigd uit het beste hout. De combinatie van beide zorgt ervoor dat ieder hoesje net even anders is en dus heb jij gegarandeerd een unieke bescherming om je telefoon zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts