woensdag 7 maart 2018

Serre van hout

Marken, über Jahre Erfahrung. Wir beraten dich gerne: your ride. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Met hout kan je alle kanten op, aangezien het eenvoudig te bewerken is. Wil je liever een houten serre die snel geplaatst is?


Ga dan voor een prefab serre. Weet je niet goed welke serre het meest geschikt is? Laat je dan adviseren over de mogelijkheden. Een houten serre wordt vaak geplaatst bij klassieke huizen.


Houten serre ’s worden over het algemeen in twee soorten aangeboden, mahonie en meranti hout. Een bijkomend voordeel van een houten serre is dat deze eenvoudig te schilderen is. De materialen van de serre kan hout , aluminium en kunststof zijn en dit is, net als bij kunststof kozijnen belangrijk voor dat je de serre gaat kopen. Keuze in materiaal en kosten.


De eerste vraag van woningeigenaren is bijna altijd wat het beste materiaal is en wat de kosten van kozijnen zijn. De serre is een uitbreiding van de woning en moet daarom aan de beste isolatie-eisen voldoen. Afhankelijk van hoeveel je uit wilt geven kun je kiezen voor het één of het ander.


Een serre geeft je natuurlijk ook standaard meer ruimte zodat het mogelijk is om bijvoorbeeld in de winter lekker ‘buiten’ te zitten. Naast de standaard evolution serre , die in verschillende breedtes bestaat, bieden we ook muurserres aan om tegen een muur aan te bouwen, octogonale modellen en de meer klassiek ogende victoriaanse modellen die in verschillende breedtes voorzien kunnen worden met cederhouten boor volledig beglaasd of op een gemetste muur. Ook is hout erg isolerend en het kan geverfd worden om passend te maken voor veel woningen. Nadelen kent het echter ook.


Zo past hout niet bij alle type huizen. Een moderne woning doet het bijvoorbeeld niet heel goed met een serre van hout. De prijs van een serre is afhankelijk van diverse factoren. Je kan bijvoorbeeld gaan voor een simpele, basic serre of juist een luxe serre laten plaatsen.


Daarnaast heb je de keuze uit verschillende materialen, afmetingen en extra opties. Hierboven vind je de serre prijzen per mvoor een indicatie van de kosten. Bij een houten serre heeft u over het algemeen de keus uit twee verschillende hout soorten: meranti hout en mahonie hout. Meranti is een verzamelnaam voor verschillende soorten hout , deze soorten hout zijn vaak afkomstig uit Zuidoost Azie. De vakkundige specialisten van de Aannemer-Gigant hebben zeer veel ervaring met het bouwen van een houten serre en veranda’s.


Serre van hout is het voordeligst. Het bouwen van een serre is een specialistische klus voor vaklui, een klus die wij graag op ons nemen. Wilt u een nieuwe serre bouwen? Vraag vrijblijvend offertes aan. Haal alles uit elk moment van je reis.


Sla het gedoe over en boek je tickets vooraf. Vind de beste ervaringen, tours en activiteiten voor jouw trip met GetYourGuide. Voor jouw nieuwe paar stappers hoef je de deur niet uit! Klik en shop eenvoudig bij OTTO! Vans schoenen bestellen bij OTTO.


Serre van hout

Door het gebruik van hout zijn de mogelijkheden oneindig, van strak en minimalistisch tot klassiek en landelijk. Alsof het er altijd is geweest. Een mooie houten serre of veranda biedt huiselijk comfort in combinatie met een schitterend uitzicht op de omgeving. Het is een aanwinst voor alle seizoenen.


Ontstaat er in het frame van je serre een kras of buts, dan kun je deze vaak makkelijk zelf herstellen. Een mogelijk nadeel van hout is dat het een organisch materiaal is en dus een stuk gevoeliger is voor verschillende weersinvloeden. Als het om een serre gaat of om een huis, met hout creëer je altijd meer sfeer.


Serre van hout

Hout is verder makkelijk zelf te repareren. Daarom valt dit materiaal in Voorschoten goed in de smaak bij eigenaren van de meer klassieke woningen. Het verkoolde hout voorkomt rot en schimmel op de gevels. Ook het frame van het dak is gemaakt van verkoold hout. Het glazen dak van de serre is gebouwd met behulp van een frame van geacetyleerd hout.


De vorm van het frame komt terug in de hele structuur van de serre. Bij uw zoektocht naar de ideale serre , een schuifpui of een vouwwand mag een bezoek aan onze showroom niet ontbreken. Hier treft u een groot aantal serres, tuinkamers, schuifpuien en vouwwanden in een schitterende parkachtige omgeving aan.


De serres verschillen van elkaar qua kleur, vorm, materiaal en afmeting. In de showroom van Busscher Serrebouw is een prachtige houten serre te bezichtigen. Qua ontwerp zijn er eindeloze mogelijkheden, alles is op maat gemaakt.


Laat u uitgebreid adviseren en ontvang een prachtig ontwerp van uw verbouwplannen. Houten serres hebben een klassieke uitstraling en worden daarom ook vaak gebouwd bij klassieke huizen. Hout ademt meer sfeer uit dan kunststof en aluminium, het is warm en natuurlijk.


Hout kan erg stijlvol en ook gezellig zijn, maar dat hang ook af van de architectuur. Met een glazen serre haalt u een stukje van buiten naar binnen en wordt uw woonoppervlak vergroot zonder in te leveren op lichtinval in uw woning. De laatste jaren zijn de stalen serres enorm populair. Een stalen serre is de ideale combinatie van een slanke en industriële uitstraling met het open karakter van een glazen serre. Dit houdt in dat de serre voldoet aan alle Europese bouwnormen.


In onze webwinkel stelt u zelf uw ideale glazen serre samen, zodat deze voldoet aan al uw woonwensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts