vrijdag 30 maart 2018

Bouwafvalzak prijs

Bouwafvalzak prijs

Meer dan 2soorten vuilniszakken. Vuilniszakken nu al vanaf €20. Iedere bouwafvalzak is voorzien van een afsluitklep. Zo ben je zeker dat jij de enige bent die hem gebruikt. Alle kosten (BTW, milieubelasting, ophaalkosten en verwerking) zijn in de prijs inbegrepen.


Bouwafvalzak prijs

De zak wordt bij jou thuis opgehaald. Gevaarlijk afval zoals asbest en verf mag niet in de bouwafvalzak. Dat is ruim voldoende voor al het afval dat vrijkomt bij het vervangen van een keuken, schuur of badkamer. Bovendien wordt de bouwafvalzak binnen twee werkdagen bij je opgehaal nadat je hebt gebeld dat de zak vol is. Deze bouwafvalzak is een oersterke zak met een capaciteit van kubieke meter (vuilniszakken).


Via een nationaal ophaalnetwerk zorgt BRN voor ophaling van de zak binnen max. De bouwafvalzak is voorzien van een sluitschort zodat de klant de enige is die er gebruik van kan maken. De ophaling en recyclage is inbegrepen in de prijs en gebeurt binnen tot werkdagen.


Ophaling overal in België! Wie sloopt of bouwt, heeft afval. Dat mag niet bij je huisvuil. Bij GAMMA kun je een afvalcontainer huren en grofvuil laten ophalen.


Wat is de BRN bouwafvalzak ? Voor bouwwerken waar een afvalcontainer omwille van kostprijs, plaatsgebrek of onvoldoende afval niet de ideale oplossing is, kan men gebruik maken van bouwafvalzakken (puinzakken). De BRN bouwafvalzak is een speciaal ontwikkelde zak waarin tot 1. In de prijs zitten alle kosten (de big bag, milieubelasting, ophaalkosten en verwerking) inbegrepen. Welkom op de website van BRN. Hier vindt u alle nodige informatie omtrent het concept van de bouwafvalzak.


Hebt u toch nog vragen, stuur ze ons door via het vragenformulier. Goed om te weten: in deze bouwafvalzakken mag geen asbest, verf en ander gevaarlijk afval. De website “ bouwafvalzak. Indien u meerdere zakken op te halen hebt op dezelfde werf, volstaat het één formulier in te vullen en de ID-nummers te scheiden door een leesteken. Heel eenvoudig, u geeft het postnr in waar u de BIGBAG - bouwafvalzak gaat plaatsen voor vulling en u volgt de verdere stappen, wij doen nadien de rest voor jou.


Je kunt deze bouwafvalzak bestellen bij de Servicebalie in iedere KARWEI-bouwmarkt. Suez Bulky bouwafvalzak wit 1mis een opvouwbare afvalzak gemaakt van een sterke recyclebare kunststof en heeft een capaciteit van vuilniszakken, of 1. Je betaalt bij het bestellen eenmalig een bedrag. Dit bedrag is inclusief het ophalen van de bigbag, milieubelasting en vuilstortgelden. Na elke verbouwing of klus zit je met afval.


Bouwafvalzak - GAMMA Belgi. Maar dat hoeft niet voor problemen te zorgen, we hebben namelijk verschillende oplossingen voor bouwafval beschikbaar. Bent u op zoek naar een bouwafvalzak ? Bij Bigbagsonline vindt u allerlei soorten zakken waaronder zakken om bouwafval af te voeren.


Zo leveren wij Bigbags voor bouw-en sloopafval, bigbags voor dak afval, maar ook grin groenafval of grond kunt u kwijt in de bigbags.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts