vrijdag 23 maart 2018

Slangpilaar 3 8

Dé online specialist voor fluid control voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Snel en gemakkelijk uw product vinden met onze slimme keuzehulp! Neem dan contact op met ons op.


U kunt altijd geheel vrijblijvend op de knop Bestellen klikken voor een overzichtelijke prijsberekening in de winkelwagen. Dikte van een bout meet men op met een schuifmaat.

Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Alle bouten en moeren in ons programma hebben metrisch grove rechtse. Deskundig advies en snelle levering. De diameter van de slangthule kunt u kiezen uit.


Lasaulec, de échte technische groothandel. Voor 16:bestel morgen in huis t. Wij verkopen ook slangpilaren is van het type Knie.

Deze hebben een hoek heeft van graden. Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Vandaag besteld = morgen in huis. Als u vanuit Nederland bestelt, rekenen wij € ,voor het.


Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Slangpilaar RVS 3kopen? Rechte slangpilaren koopt u bij MATTECH.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Voor een lekdichte afdichting van het schroefdraad dien je de Teflon tape te gebruiken. U kunt deze luchtkoppeling gebruiken voor het aansluiten van uw bandenpomp of blaaspistool op een compressor.


Breed aanbod van messing slangpilaren met buitendraad. Geschikt voor perslucht, neutrale gassen en vloeistoffen. Materiaal: Messing, vernikkeld!


Persoonlijke en deskundig advies check jaar ervaring check Scherpe prijzen check Snelle.

Het PVC drukleidingassortiment is compleet en bestaat zowel uit buizen als hulpstukken om de onderlinge verbinden tot stand te brengen. Toepassing van de slangpilaar. Druk pvc kan worden toegepast binnen en buiten, bij waterleiding, CV installatie, (koi)vijverbouw, zwembaden en beregening.


De uitwendige diameter van de vertanding op de pilaar, is altijd groter dan de Diameter slangpilaar. Geïnteresseerd in onze producten? De polyamide slangpilaar heeft een slangtule die in de slang past en aan de andere kant buitendraad. De messing-vernikkelde slangpilaren zijn te verkrijgen met rechte (BSPP) en conische (BSPT) draad. De binnendiameter van de aan te sluiten slang dient maximaal zo.


Watersportwinkel, lemmer watersportwinkel bakhuizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts