dinsdag 22 mei 2018

Douglas hekwerk

Douglas hekwerk

Bekijk ons brede aanbod hekwerken. Topkwaliteit en jaar garantie! Uitgebreid assortiment hekwerk, poorten en omheiningen. Houten Tuinhek in diverse maten voor de Laagste Prijs en Snel Thuisbezorgd! Bij houthandel van Gelder vindt u het tegen zeer scherpe prijzen!


Douglas hekwerk

Maak uw overkapping van lariks douglas hout compleet met onze palen, balen, planken en ijzerwaren. Technische cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Deze cookies zijn nodig om ervoor te zorgen dat jij een optimale gebruikerservaring hebt. Het plaatsen van de douglas poort. Je kunt eenvoudig de tuinpoort zelf in jouw tuin plaatsen.


Een deurklink met rozetten (wordt standaard meegeleverd). Het hout komt van de Douglasspar uit het Duitse Zwarte Woud en gaat onbehandeld ongeveer jaar mee. Dit is een prachtige houtsoort met een unieke, warme uitstraling.


Een douglas tuinpoort van Hekwerkonline. Deze douglas hardhouten tuinpoort is een unieke en verstandige keuze om toe te voegen aan jouw douglas houten schutting. De houten tuinpoort beschikt standaard over een stalen schuttingdeur frame.


Het douglas hout wordt op het stalen frame bevestigd. Houthandel van Gelder is gespecialiseerd in exclusief houten hekwerk op maat zoals douglas hekwerk op maat, houten landhekken, omheiningen en exclusieve houten poorten. Ons hekwerk geeft uw woning en tuin een mooie luxe uitstraling. De opening tussen de spijlen is steeds 11. Wij kunnen het hekwerk met toebehoren en eventuele poort voor je zetten of alle materialen in een totaalpakket bij je leveren.


We denken graag met je mee, neem vrijblijvend contact met ons op voor advies en offerte. Reserveer online, laagste prijzen. Een robuuste uitsraling, ideaal als schapenomheining. Hekwerk van schaaldelen: prijs per strekkende meter: 1euro inclusief btw.


Alles wordt handgemaakt uit mm fijnbezaagde douglas hout. Onderstaande hekken kunnen wij ook in geschaafd douglas leveren. Bij geschaafd douglas zijn de planken glad wat het hekwerk nog mooier maakt. Gemaakt van douglas zware regels 45×mm. De spijlverdeling verschilt per breedtemaat.


Toepasbaar als omheining maar ook in buitenverblijven of kapschuren. Douglas hekwerk van schaaldelen of strakke planken. Het vurenhout wordt bovendien KOMO-verduurzaamd om de levensduur te verlengen.


De houten hekken zijn gemaakt van geïmpregneer douglas of andere houtsoorten. Om u te kunnen verzekeren van een product van top kwaliteit en van het gewenste eindresultaat. Het hekwerk wordt op maat gemaakt volledig naar de wensen van de klant. Wilt u ook gebruikmaken van onze maatservice, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Van Vliet Kastanjehout uit Langbroek is de leverancier van duurzaam Europees hout: Tamme kastanje, Eiken, Lariks en Douglas.


Douglas hekwerk

Wekelijks worden duizenden kastanje palen en meters kastanje hekwerk geimporteerd en bij klanten overal in het land afgeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts