donderdag 3 mei 2018

Konijnen bestrijden korrels

Deze fijne strooikorrels zijn samengesteld uit 1 natuurlijke producten met specifieke afwerende en langwerkende geuren om konijnen en hazen te weren. De korrels vergaan na zekere tijd in de aarde. Toe te passen op opritten, bij afsluitingen, speelzan.


U kunt konijnen verjagen met verschillende producten, waaronder konijnen verjagen met geur, konijnen verjagen met ultrasoon geluid of met afweerlinten. U kunt voor konijnen bestrijden korrels aanschaffen die een bepaalde geur afgeven, waar deze beesten niet tegenkunnen en daardoor zullen verdwijnen. Zo is konijnen verjagen met geur erg gemakkelijk!


Wereldwijd eet men het vlees van konijnen en er zijn dan ook tal van gerechten die het vlees van een konijn gebruiken als basisingrediënt. Online middel om konijnen te verjagen met geur – konijnen bestrijden korrels voor 16:00u bestel morgen in huis gratis thuis vanaf €40. Koninengaas, anti konijnen korrels , antikonijnen snippens. Muggen bestrijden of weren – muggen. Voorkomt overlast van konijnen.


Er zou korrel bestaan om ze weg te houden. Misschien moet je planten nemen die konijnen niet lusten – op. Heb je toch last van deze dieren dan kun je deze uit de tuin weren m. Met een verjager kunt een groter gebied beschermen tegen konijnen en eekhoorns.


Wij bieden verschillende soorten verjagers aan van merken als Weitech, BSI, Pest-Stop en Havahart die op verschillende manieren het ongedierte kunnen verjagen. Van ultrasone geluiden tot water en lichtflitsen. Er zijn heel veel tuinplanten die konijnen niet lusten, dus opgevreten soorten niet gaan beschermen, of terug planten , maar gewoon niet meer planten. Als er voor de konijnen geen eetbare planten meer in je tuin staan, wordt het minder aantrekkelijk voor deze gravers, dus minder last.


Enkeldeurs vangkooi, afmetingen 60x22x22cm deze vangkooi is groen geplastificeer hierdoor optimaal bestand tegen natte weersinvloeden. Door zijn ontwerp en donkergroen kleur is deze kooi uitermate geschikt voor het vangen van konijnen. De kooi schrikt niet af waardoor de konijnen de kooi makkelijk in lopen. Met het graven van holen in sportvelden kunnen gebruikers zich blesseren of zelfs botbreuken oplopen.


Maak eerst alle bestaande holen en holingangen dicht voor het toepassen van Stop GR Konijnen Afweer. Het bestrijden van de konijnen is daarom noodzakelijk. Verspreidt daarna gram korrels per vierkante meter in het te behandelen gebied. Na maanden of als de korrels zijn vergaan, kunt u de behandeling herhalen. Met behulp van deze site bieden we geïnteresseerden, particulier of zakelijk, een oplossing om overlast door konijnen te bestrijden.


Hazen en konijnen kunnen een grote schade aanrichten aan u tuin of perceel kijk in onze shop voor middelen om dit te voorkomen. Bezorgen konijnen u overlast? Dit heet fretteren, een effectieve maar nog onbekende en vaak over het hoofd geziene bestrijdingsmethode bij overlast, veroorzaakt door met name konijnen en ratten.


Konijnen kunnen voor heel wat overlast zorgen bij uw gebouw of huis. Ze laten veel keutels achter en kunnen heel wat graaf- en vraatschade veroorzaken. Anticimex werkt samen met een gespecialiseerde partner voor het vangen en weren van konijnen.


Hier gaan we alleen in op het actief bestrijden , het doden dus, van mieren. Huis-tuin-en-keuken-bestrijding Bestrijden met kokend water, verfbranders, hogedrukreinigers en het branden van spiritus zijn alle methoden die niet werken, althans er blijven genoeg mieren over om de overlast is stand te houden. Wij passen geen chemische bestrijding toe. Ik had ook altijd last van konijnen , totdat ik top tip kreeg van een oude kweker een paar jaartjes terug. Strooi een paar gebruikte kattenbak korrels en je zult zien dat je bijna geen last meer hebt van konijnen.


Dus als ze een roofdier ruiken zijn ze zo weg. Konijnen zijn uiterst voorzichtige dieren die al bij het minste gevaar het hazepad kiezen. Nieuw-Zeeland bestrijdt al ruim een eeuw konijnen , omdat ze jaarlijks, omgereken voor tientallen miljoenen euro’s schade aan landbouwgewassen veroorzaken. Er waren wel konijnen , maar geen natuurlijke vijanden.


Het middel bleek erger dan de kwaal. Konijnen dierenartsen van Dierenkliniek Wilhelminapark in Utrecht geven informatie over het konijn. Eind negentiende eeuw werden die daarom naar het eiland gehaald: wezels, hermelijnen en fretten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts