donderdag 10 mei 2018

Cederhout tegen motten

Zoek naar cederhout tegen motten op de nieuwe KensaQ. Voor het tegen gaan van motten zijn vele soorten methodes. Zo kunt u eerst de leefomgeving van de mot ongunstig maken en daarna producten tegen motten inzetten. Een van deze natuurlijke producten tegen motten is cederhout.


Op zoín manier kunt u met ceder houten artikelen uw kledingkast volledig vrij van motten houden. Naast het weghouden van de motten , biedt het hoge vochtabsorptie vermogen van cederhout ook extra bescherming tegen schimmel en meeldauw.

Het gebruik van cederhout is een eeuwenoude vertrouwde methode om uw delicate kleding en linnengoed tegen motten te beschermen, de aromatische rode ceder is daarmee een van de meest nuttige creaties van de natuur. Cederhout tegen motten , een natuurlijke bescherming. Dit artikel is bestelbaar vanaf stuks. Omdat etherische oliën door planten gemaakt zijn om zich tegen een bepaald soort insect te wapenen, bevatten de in deze winkel verkochte producten speciaal geselecteerde oliën tegen motten.


Veel gebruikte etherische oliën tegen motten : Patchouli. Patchouli werd in de 19de eeuw gebruikt om Indiase stoffen en kleding mee te geuren. Gebruik cederhout in je kast. Daarnaast kun je een klein zakje met snippers cederhout vullen en deze ophangen.


Natuurlijke middelen tegen motten.

Roxasect mottenspray is natuurlijk. Zet een dichte kartonnen doos met een pluk wol in de kast. Maak hierin gaatjes van ongeveer centimeter en vang zo de larven. Haal iedere week de val leeg en ververs de vulling.


De geur van laurier, cederhout , kamfer, vlierbloesem of lavendel verdrijft motten. Er bestaat ook een soort plakplaatje tegen motten. Deze lokt met een geur mannetjes motten.


Dan blijven de motten eraan plakken, en gaan ze dood. Als alle mannetjes motten dood zijn, kunnen ze ook niet meer paren en komen er dus geen nieuwe motten. Verder bestaan er ook nog mottenballen die je kunt gebruiken. Find cederhout tegen motten vandaag! Wat is het effect van cederhout op motten.


Herbapharm cederhouten ovaalblokje. Maar er is ook goed nieuws! Met cederhout kan je preventief optreden tegen motten en dus ook je kleding beschermen.


De kamferachtige etherische olie die in cederhout zit, verspreidt een karakteristieke geur die motten afstoot. Net daarom werden vroeger bijvoorbeeld scheepskisten en deurkozijnen uit cederhout gemaakt. Er wonen twee motten , in me ouwe jas.

We kennen het schattige lied van Doris allemaal en zingen vrolijk mee. Deze twee motten leggen eitjes waaruit larven komen. Je kunt ze buiten de deur houden door horren te plaatsen. Verjagen met luchtjes en lokwol.


Zakjes met lavendel of vlierbloesem, kamfer en etherische oliën uit cederhout verjagen motten uit je kledingkast. Motten leven vaak op oude vogelnesten. Je kunt de insecten ook naar een kartonnen doosje lokken, waarin je een plukje onbehandelde wol legt. Ze vliegen overal naar toe en steken donker af tegen een wit plafond. Een mottenplaag is moeilijk te bestrijden.


Als er eenmaal veel motten in huis zijn dan lijken ze overal vandaan te komen. Dat terwijl er methoden zijn om motten te bestrijden. Allereerst moet je weten dat motten uit larven voortkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts