vrijdag 18 mei 2018

Bloembollen soorten

Bestel A-kwaliteit bloembollen bij Bakker. Al onze bollen hebben de grootste bolmaat. Zo produceren ze de grootste bloemen. Geurende rozen of toch haagrozen? Groot assortiment bloembollen direct uit voorraad leverbaar voor scherpe prijzen.


Snel, makkelijk en veilig online bestellen!

Bekijk ons aanbod en kies uw favorieten! Bloembollen en zaden op beslist. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. De ene bloembol bloeit ieder jaar op nieuw en de andere niet. En sommige bloembollen breiden ook nog eens uit van naar honderd!


Hoe zit dat met verschillende bloembollen soorten ? Samengevat kun je bloembollen onderverdelen in drie soorten : enkeljarige, meerjarige en verwilderingsbollen. Welke soorten bloembollen zijn er? Hier vind je welke bloembollen dat zijn.

Op Fluwel vindt u witte, paarse en gele alliums. Alliums laten zich uitstekend combineren met vaste planten omdat ze bijzondere vormen en kleuren hebben die vaak voor contrast in de tuin kunnen zorgen. Was de bloembollen nooit met water, door het vocht kan de bol gaan rotten. Wanneer je bloembollen uit een verpakking wil bewaren is het verstandig om deze uit de bestaande verpakking te halen. Om tot de beste resultaten te komen volgen hieronder een aantal richtlijnen die essentieel zijn voor een goed resultaat!


Al deze bollen zijn koudebehoeftig. Want met onze samenaankoop van biologische bloembollen bestel je nu met korting de bloembollen die je komende herfst kunt uitplanten. In het voorjaar kun je zomerbloeiende bollen gaan planten. Als je het goed aanpakt kun je zo maandenlang genieten van bloembollen in je tuin. Kleur in de tuin zorgt voor een tevreden glimlach.


Het is een niet alleen een lust voor het oog, maar maakt alles ook meteen een stuk gezelliger. Met meer dan jaar ervaring in het vak kunnen wij u onze kwaliteit en professionaliteit garanderen. Van het land zo naar de klant! Er zijn bollen in allerlei soorten en.


Van het kweken van de bloembollen tot het verpakken ervan, wij doen het allemaal. Gekeurd door de bloemenbollenkeuringsdienst en het Naktuinbouw. Hoge kwaliteit voor lage prijzen. De eerste groep binnen de bloembollen soorten zijn de enkeljarigen.


In onze webshop kunt u uiteenlopende soorten bloembollen bestellen.

Het bijzondere van deze soorten is, dat zij onder de ‘verwilderingsbollen’ vallen en ieder jaar terug komen. Zij zijn cadeautjes in de tuin! Eenmaal geplant bloeien ze ieder jaar steeds rijker. En nog leuker… Het worden er steeds meer!


Ze maken op eigen kracht nieuwe bolletjes en veel soorten zaaien zich uit. De enkeljarige bollen bloeien het eerste jaar na het planten het allermooist. In het tweede jaar komen ze ook nog op, maar de bloei is dan niet meer zo mooi.


Meerjarige bloembollen bloeien meerdere jaren achter elkaar. Met de hand ingepakte bloembollen voor gegarandeerde kwaliteit. Ruime keuze, bijzondere soorten , Exclusief aanbod.


De bol wordt op een diepte van ongeveer driemaal de diameter van de bol geplant. Na de bloei worden vanaf half juni veel bloembollen gerooi gedroogd en opgeslagen tot het volgende plantseizoen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts