maandag 28 mei 2018

Castle stones dallen

Castle stones dallen

Vind castle stones als je nu zoekt. Entdecken Sie die große Musikauswahl für jeden Geschmack im Thalia Onlineshop! Dallen is een stenenserie met een robuust en authentiek karakter.


Castle stones dallen

De serie wordt door de kunstenaar steeds verder uitgebreid. HIj reist naar Frankrijk en selecteert daar de mooiste originele stenen uit antieke collecties. De Dallen komen uit monumentale gebouwen, kloosters, kerken en kennen hun oorsprong in de kalksteen uit de Franse Bourgogne. U kunt de gehele collectie vloeren bij ons in de showroom komen bekijken onder het genot van. Tot en met zaterdag december kunt u nog profiteren van onderstaande aanbiedingen.


De uit gemalen marmer geperste tegels zijn gekleur mm dik en hebben een structuur die in elk interieur past. U zoekt uw kasteelvloer, u wenst sfeer, warmte, landelijke woonsfeer en woonstijl CASTLE STONES. De originele exemplaren werden ook wel Waaltjes genoemd.


Castle stones dallen

In onze showroom hebben we de volgende voorbeelden liggen: m² Dallen (Brown Grey), m² Bricks (Brown Grey), m² Bricks (Old Grey) en m² Loft (Brown Grey). De fraaie handgemaakte natuurstenen zijn op een innovatieve manier vervaardigd en zullen uw woning een unieke look geven. Deze prachtige, unieke vloer is de ideale basis voor een mooi en tijdloos interieur. Bekijk meer ideeën over Vloeren, Stenen vloeren en Bakstenen vloer. Hun oorsprong vindt zich in het kalksteen uit de Franse Bourgogne.


Hierdoor zijn de stenen makkelijk te reinigen en eenvoudig te onderhouden. Het kleurengamma gaat van lichtbeige tot donkergrijs. Een Dallen vloer of wand wordt voorzien van een moderne beschermlaag.


In onze winkel in Rijssen hebben wij verschillende soorten liggen. Castle Stone Grey groot romaansverband ca. Wij zien u graag terug in onze showroom waar. Wij zijn dealer en leggen ook de vloeren zelf. Bovendien zijn ze geschikt voor toiletruimtes en voor vloeren met vloerverwarming.


Omdat alles met de hand gemaakt wordt, is elk gelegd oppervlak uniek. Deze reproducties worden gemaakt van cement, marmerpoeder en kleurpigmenten. Deze hebben we in vele uitvoeringen.


De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens uitstraling door nabewerking. Maar ook nieuwe tegels uit bestaande groeves die met de hand verouderd worden. Bourgondische Dallen Bourgondische dallen bestaan uit Frans witsteen, ook wel kalksteen genoemd.


Waarom niet kiezen voor de echte castle stones ? Dit is geen alternatief voor de castle stone of raw stones. Dit zijn unieke vloeren met hun eigen specifieke eigenschappen. Deze vloeren worden gemaakt direct in de groeve. Keuze uit kleurschakering en de afmeting die u wilt. Pasicos Memphis het keramische betaalbare alternatief voor de unieke castle stones vloertegels.


Domeinen en domeinnaam registratie bij Hostnet. De specialist in Virtual Private Servers (VPS), Dedicated. De tegel is semi gezoet, getrommel geborsteld en gekalibreerd zodat de tegel de uitstraling heeft van een oude kasteelvloer.


Geleverd en gelegd door ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts