woensdag 2 mei 2018

Professioneel rattengif

Bestel Nu Protect Home Muizengif Bij Ongediertewinkel. Voorkom overlast van ratten en muizen met effectief rattengif van MS Schippers. Verkrijgbaar in verschillende vormen. Snel en effectief je huis ratvrij met de KB Home Defense rattenval.


Kies of upload een ontwerp.

Daarnaast treft u ook een ruim assortiment afsluitbare lokvoerdozen aan. Verder natuurlijk door professionele ongediertebestrijders met uiteraard een geldig licentienummer. Professioneel rattengif voor het bestrijden van ratten. Groot verpakkingen rattengif en muizengif voor professionele gebruikers. Groot assortiment rattengif voor optimale rattenbestrijding in de veehouderij.


Bekijk hier ons assortiment! Tarwe is nameljk de natuurlijke voedingsbron voor bruine ratten waardoor ze dit lokaas niet kunnen weerstaan. Rattengif is precies hetzelfde als muizengif.

Resistentie wordt voornamelijk veroorzaakt door het verkeerd toepassen van rattengif. Het is niet aan te raden zelf met rattengif in de weer te gaan. Laat dit over aan onze professionele ongediertebestrijder. Door hun jarenlange ervaring weten professionals hoe zij veilig met rattengif om moeten gaan en hoe ze de ratten effectief moeten bestrijden. Alles voor de professionele veehouderij.


Webshop met advies en producten voor bestrijding ongedierte en plaagdieren. Scherpe prijzen voor bestrijdingenmiddelen en voor wering in de toekomst. Grootverpakkingen rattengif zijn niet meer vrij verkrijgbaar en alleen nog voor professionele gebruikers beschikbaar.


Voorkom schade en overlast door ratten op uw bedrijf met professioneel rattengif. Voerdoos Rat bait station voor ratten. Voerdoos Rat bait station is geschikt voor zowel graan, pasta als bloks rattengif. De exacte beweegredenen van de overheid hebben te maken met resistentie tegen verschillende werkzame stoffen. Door gebruik te maken van het bait station kunt veilig rattengif uitzetten zonder dat kinderen of huisdieren bij het rattengif kunnen.


Koop professioneel rattengif bij ongedierteproducten. Als de rat meteen dood zou gaan, krijgt de rest misschien last van aasschuwheid en laten ze het gif staan. Om professioneel rattengif te kopen.

Helaas is Nora pasta niet meer leverbaar. Er zijn wel alternatieven. Bij onze rattengif webwinkel kunt u terecht voor verschillende soorten producten voor ratten, waaronder lokdozen en rattengif. Naast rattengif hebben wij ook nog andere producten voor ratten, waaronder rattenvallen, rattenwering en rattenlijmkaarten.


Al deze producten kunnen u helpen bij het bestrijden van dit. Met rattengif bedoelen we verschillende soorten gif tegen ratten en muizen. De professional spreekt over “rodenticiden”: gif dat bedoeld is om knaagdieren te doden. Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan via dit formulier. Wij zullen u zo spoedig antwoorden.


Veel ratten hebben namelijk een immuniteit ontwikkeld voor deze producten en zullen hierdoor óf niet van het rattengif eten, of het overleven. Rattox-G is een rattengif dat ook door professionele rattenbestrijders (bij hele grote plagen) wordt ingezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts