vrijdag 4 mei 2018

Hg spray tegen zilvervisjes

Shop nú HG met Korting op Plein. Gratis thuisbezorgd vanaf €25. Jouw online mondzorgspecialist. Bekijk ons uitgebreide HG assortiment. Specialistisch advies nodig?

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Wat je ook zoekt, je vindt het bij Kabelshop. HGX spray tegen zilvervisjes bestrijdt effectief en langdurig zilvervisjes in huis. Ons middel tegen zilvervisjes heeft namelijk een werking van tot wel weken.


Daarnaast is het product volledig vlekvrij tijdens gebruik. Gewoon even sprayen tussen kieren, naden, achter kasten en andere plaatsen waar de zilvervisjes vandaan komen en het probleem is snel en voor lange tijd verholpen! Deze spray werkt uitstekend tegen zilvervisjes.

Even alle hoeken, plinten en gaten sproeien en je hebt er een aantal maanden geen omkijken meer naar. Met de spray tegen zilvervisjes van HG bestrijdt u effectief het kruipende ongedierte in hun schuilplaatsen. De spray biedt daarnaast een nawerking van tot weken waardoor de zilvervisjes minder makkelijk zullen terugkeren. De kieren en naden waar de zilvervisjes vaak zitten zijn makkelijk te bereiken met het meegeleverde spuitlansje. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.


Ben jij helemaal klaar met al die zilvervisjes , papiervisjes en ovenvisjes in je huis? Ik spuit naden en kieren nu in met Beaphar dimethicare omgevingsspray. Ik gebruik die spray ook voor het ontvlooien van de woning. Wij hebben katten en gebruiken ook de spray bij de katten tegen vlooien en teek. Een preventieve maatregel tegen deze onhygiënische beestjes is veel ventileren zodat de luchtvochtigheid afneemt.


Ze houden namelijk van een vochtige omgeving. In veel gevallen is het zo als u overlast heeft van zilvervisjes dat uw buren dat ook hebben. Zilvervisjes moet je altijd aanpakken ! Nu voor 21:besteld is morgen al in huis! HG spray tegen zilvervisjes prijzen vergelijken.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Professionele vochtbestrijding.

Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Last van zilvervisjes in huis? Dit is een veel voorkomend probleem. Spray daarom op deze en andere plekken waar de zilvervisjes zitten om ze met zorg te bestrijden. Let er op dat het te sprayen gebied voldoende vochtig is voor een optimale bestrijding tegen de zilvervisjes.


Het verwijdert snel lichte kalkaanslag, huidvetten en zeepresten. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50°C. Groot aanbod HG producten online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts