vrijdag 4 mei 2018

Casablanca loungeset

Casablanca loungeset

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Vertrek voordelig naar Apartotel Casablanca , Santa Ponsa. Trusted for Lounge Set.


Check Visymo Search for the best ! De loungeset Casablanca is een comfortabele hoekbank met een hippe uitstraling. Met deze set haal je sfeer in je tuin. De set bestaat uit een fijne loungebank met een bijpassende tafel. Het gebruikte materiaal is hardhout, voorbehandeld met olie.


Deze loungeset is geschikt voor personen. Verstelbaar loungeset Casablanca. De verstelbare loungeset is geschikt voor iedereen. Door dat de leuning verstelbaar is kunt u er zelf voor kiezen of u heerlijk gaat relaxen of wat actiever gaat zitten. De stoelen hebben als extra optie dat de er ook nog een voetensteun op de stoel zit.


Casablanca loungeset

De rugleuning en de voetensteun zijn afzonderlijk. Zo kan je de Casablanca loungeset krijgen in kleuren: mix grey, taupe en blue jeans. Review van de Casablanca lounge. De moderne Casablanca lounge fauteuil past perfect bij de Casablanca loungeset.


Nooit meer de kussen naar binnen slepen. De bank heeft een hoek aan de rechterkant en is gemaakt van een speciale, sterke buitenstof. Hierdoor kan hij het hele jaar buiten blijven staan en na een regenbui weer snel gebruikt worden.


De mooie strakke Casablanca loungeset bestaat uit twee-zitselementen (rechts en links) een hoek element en een bijpassende loungetafel. Het teak hout geeft weer net een wat warmer tintje. De elementen zijn ook op andere manieren neer te zetten, zo kun je. Met zijn indoor uitstraling kan je ook een moderne vormgeving doortrekken naar je tuin. Hartman Casablanca hoek loungeset 4-delig De Hartman Casablanca hoek lounge set is een comfortabele en sfeervolle lounge set uit de zeer ruime collectie van Kees Smit Tuinmeubelen.


Exotan Casablanca loungeset en tuinmeubelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts