donderdag 3 mei 2018

Skytec spjpa915 handleiding

Knibble, dé vergelijkingssite voor elektronica met de meeste shopprijzen. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Selecteer uw product en ontvang de handleiding. Wellicht kunnen de bezoekers van ManualsCat.


Skytec spjpa915 handleiding

Alle handleidingen op ManualsCat. Lees deze handleiding eerst door alvorens het product te gebruiken. This manual also for: Spj-pa915. Please, tick the box below to get your link: Get manual.


Komt met uitschuifbare handgreep en wieltjes. Aan de achterzijde bevinden zich microfooningangen en een echo-effect voor kabelmicrofoons, AUX line-ingang, MP3-bedieningspaneel, regelaars voor toonaanpassingen enz. Als gevolg van dit opwindend systeem kunnen ruimten worden gevuld met een oorstrelende sound. Skytec SPJ-PA9Pdf User Manuals. Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question.


Skytec spjpa915 handleiding

Zoek je Omroepinstallatie en bekijk de gratis handleiding of stel je vraag aan andere productbezitters. Een professioneel 400W Mobiel geluidssysteem met Bluetooth ontvanger voor draadloze audio streaming naar de versterker, VHF draadloze microfoon, afstandsbediening. Hieronder kun je de handleiding gratis bekijken en downloaden als PDF. Daarnaast zijn er veelgestelde vragen, een productbeoordeling en feedback van gebruikers om je product optimaal te gebruiken. Is dit niet de handleiding die je zoekt, neem dan contact met ons op.


Volg de instructies op anders zou de garantie wel eens. Podaj jasny i wyczerpujący opis problemu i swoje pytanie. Deze luidsprekerkast is voorzien van een inch woofer en inch driver.


De interne versterker zorgt voor. Zoek je DJ Gear en bekijk de gratis handleiding of stel je vraag aan andere productbezitters. Met zijn sterke behuizing, 500W vermogen en bijgeleverde VHF microfoons is hij optimaal om te gebruiken bij verjaardagsfeestjes, een picknick of op het strand.


De SPJ PA9werkt via de netspanning of via een 12V ingebouwde oplaadbare accu. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Bestel je SkyTec SPJ-PA9Mobiele Geluidsinstallatie bij JH Licht en Geluid Shop. GRATIS verzending vanaf €en snelle levering! De SPJ-PA9, een professioneel 700W Mobiel geluidssysteem met VHF draadloze microfoons, afstandsbediening en een geïntegreerde USB-poort en SD-slot voor het afspelen van MP3-bestanden.


Het SPJ-PA9all in one systeem werkt via de netspanning of via een 12V ingebouwde oplaadbare accu. Ook houd je met de twee meegeleverde microfoons ter plekke een karaokesessie! De SPJ-PA9leest muziek vanaf een USB-stick of SD-kaart en met de toetsen zet je de muziek op pauze of kies je voor een ander nummer. Er wordt zelfs een afstandsbediening meegeleverd. De line-uitgang maakt het mogelijk extra luidsprekers aan te sluiten.


Unboxing skytec spj-pa9Peña Pisando Fuerte Arroyomolinos. Unsubscribe from Peña Pisando Fuerte Arroyomolinos? Bekijk ook de veelgestelde vragen onderaan de pagina voor handige tips over je product.


Staat jouw model niet in de lijst? Neem dan contact met ons op. Is je product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer?


De versterker zorgt voor de aansturing van de mid-low woofer en de hoog vermogen dynamische compressie hoorndriver waardoor je een heerlijk in het gehoor liggende sound krijgt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts