vrijdag 11 mei 2018

Duikelrek dubbel

Bekijk snel het grootste assortiment. Shop direct online op beslist. Het duikelrek leveren we in diverse uitvoeringen. Duikelrek : enkel of dubbel ? De verschillende afmetingen, kleuren en combinaties zorgen ervoor dat we van het duikelrek een breed assortiment kunnen leveren. Behalve de enkele duikelrekken met één enkele duikelstang, leveren we ook dubbele duikelrekken met twee duikelstangen.


Duikelrek dubbel

Deze dubbele houten duikelrek is een erg leuke toevoeging voor in de tuin waarbij twee kinderen tegelijk kunnen koppeltje duikelen. De afmetingen zijn 280cm breed x 9cm diep x 240cm hoog. Deze duikelrek is leverbaar in zeer veel verschillende opties want je kunt kiezen uit een vierkante of ronde houten palen.


Een duikelrek mag natuurlijk niet ontbreken bij jou in de tuin! Molenwieken, reuzezwaaien en nog veel meer capriolen kun je op deze duikelrekken uithalen. Met deze houten duikelrek kunnen twee kinderen tegelijk koppeltje duikelen, een erg leuke toevoeging voor in de tuin! De dubbele duikelrek bestaat uit geïmpregneerd FSC hout dat jarenlang meegaat. Exclusief bevestigingsmateriaal.


Door het productieproces van vierkant hout is de kans op oppervlaktescheuren gering. Dit proces is bewerkelijker maar maakt het hout. Tevens voorkomt een dubbel duikelrek mogelijke ruzies wanneer een enkel duikelrek te lang bezet wordt gehouden. De kleinste kan dan op het lagere duikelrek de kunstjes oefenen, terwijl de grootste op het hogere duikelrek zijn of haar kunsten vertoont. Dubbel duikelrek met duikelstangen van RVS en stevige palen.


De geïmpregneerd houten palen hebben een lengte van meter. De duikelstangen hebben allebei een breedte van 90cm. Wij adviseren om deze palen voor ongeveer een derde de grond in te steken.


Het beste is om deze extra te verstevigen met beton. Douglas duikelrek 2-persoons, ook wel kukelrek of rekstok genoemd. Onmisbaar in de tuin voor meisjes die willen koppeltje duikelen. Douglas is een duurzame houtsoort met een lange levensduur, een mooie aanwinst voor in de tuin. Bestel uw duikelrek snel bij Van Ee Buitenspeelgoed.


Of kom naar de buitenspeelgoedwinkel in Kootwijkerbroek. Een rekstok of duikelstang komt uit de turnwereld. Ze worden bij de Olympische spelen gebruikt bij het turnen. Wij leveren rekstokken en duikelstangen van een hoge kwaliteit.


Duikelrek dubbel

Let er hierbij op dat de stalen ankers van het duikelrek nog enkele centimeters boven het maaiveld uitkomen. Meet hierna of het duikelrek recht staat met een waterpas. Vervolgens zet u het duikelrek vast met de bijgeleverde stellatten. Als laatste stort u beton in het gat. Na enkele dagen uitharden hebt u het duikelrek stevig in uw tuin geplaatst.


Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis! Samen veilig koppeltje duikelen met dit dubbele duikelrek van. Kies voor een dubbel rek waar meerdere kinderen naast elkaar kunnen spelen.


Of ga voor een enkele duikelstang van FSC hout. Dit materiaal van zeer hoge kwaliteit gaat vele jaren mee. Zelfs de allerkleinsten beleven plezier aan een duikelstang. Stel je eigen duikelrek samen door hieronder de gewenste kleur en lengte aan te geven.


Je kunt kiezen tussen de kleuren rood en groen en de lengtes 90cm of 125cm. Daarnaast kunt u kiezen tussen palen van 1of 240cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts