dinsdag 29 mei 2018

Boomhut constructie

Het bouwen van een boomhut vergt zorgvuldige planning en constructie , maar je harde werk is het waard. Uiteindelijk zullen weersinvloeden en slijtage hun sporen nalaten en goed uitgevoerd onderhoudswerk is dan van belang. Als je de leukste boomhut hebt ontworpen, dan moet je nog een soort bouwtekening gaan maken. Want de constructie ervan is namelijk wel heel erg belangrijk.


Hoe hoog komt de boomhut te staan?

Komt ie in een echte boom of juist op boomstammen. Waar moet ie worden ondersteund? Bouw een boomhut in je tuin, en breng je kinderen liefde voor de natuur bij. Veiligheid Neem ruim de tijd om een goede en stevige constructie te bouwen. Onze boomhutten kunnen worden uitgerust met allerlei speelse elementen zoals een glijbaan, hangbrug, kabelbaan of klimwan zo wordt een boomhut pas echt een speelparadijs!


Staat de boomhut niet op eigen terrein dan is het misschien beter om voor een ladder te kiezen die per keer te verwijderen is. Voeg eventueel een dak toe aan je boomhut.

Een dak monteren op een boomhut kan zo professioneel als je zelf wil, zolang je het juiste gereedschap hebt. Als boomhut constructie krijg je dan een basis op palen. Als je een dergelijke boomhut wilt bouwen zonder de boom te beschadigen, dan kan je die constructie ook gebruiken voor een boomhut bouwen zonder boom. Boomhut bouwen zonder boom. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Het ontwerp kenmerkt zich door een uniek ophangsysteem. Zonder gebruik te maken van verdere ondersteuning hangt de boomhut écht alleen aan de stam van de boom. Als onderdeel van de constructie is de boomstam zowel van binnen als van buiten zichtbaar en vormen boom en hut een geheel.


In plaats van schilderen zou je ook kunnen kiezen om de boomhut te beitsen. De boomhut is bereikbaar via een vaste trap. Niet alle stappen hoef je per sé te doen. Je kunt op eigen initiatief zoveel tijd en moeite in de boomhut steken als je zelf wilt. Het leuke is dat je de boomhut helemaal naar eigen wens kunt aanpassen.


Constructie en gebruik van geschikte materialen en gereedschap is dus van belang. Van hoog in de boom, rustend op speciale pinnen, tot kleine op palen bij het ontbreken van een boom en heel veel daartussen.

Een boomhut bouwen doe je niet zomaar. Geïntegreerd met kabelbaan of. De prijzen van de leukste boomhutten, boomstamstoeltjes, krukjes, tafeltjes en speelhuisjes handig op een rij gezet. Bekijk onze aantrekkelijke prijzen!


Blijft je hele jeugd jouw eigen plek. Daar is hij groot en stevig genoeg voor. De constructie van je boomhut. Het is van groot belang om de constructie van je boomhut zorgvuldig uit te kiezen.


Hierbij moet je vooral kijken naar de manier waarop je de boomhut (het platform) gaat ondersteunen. Het is belangrijk om te kijken naar de veiligheid in combinatie met factoren als de wind. Ten slotte heb je natuurlijk ook nog een tekening van een boomhut nodig, en gelukkig kunnen wij deze voor je maken.


Met deze bouwtekening kun jij je boomhut zo bouwen als je zelf wilt, maar weet je ook dat hij tot op een zeker niveau veilig is. Zoals eerder beschreven moet de boomhut uitvoerig getest. Bij de start van elk project overleggen we samen. Wat zijn je eisen, wensen, fantasieën?


Samen met u (en uw kinderen) tekenen we de boomhut van uw dromen. We nemen de nodige afmetingen, bespreken het budget en dan kunnen we aan de slag. Er wordt een ontwerp gemaakt, we kiezen de materialen die het juiste karakter mee geven en zo lang mogelijk.


Zo wordt er voor de ophanging van de boomhut een speciale techniek gebruikt, waardoor de doorboringen in de boom tot een minimum beperkt blijven en de voedingsstroom van de boom niet afgesneden wordt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts