donderdag 3 mei 2018

Metalen pasjeshouder

Voor 22:uur bestel is morgen al in huis! Zoek naar creditcardhouder leer op de nieuwe KensaQ. Voor architecten, over de hele werel die hoge kwaliteit willen combineren met design.


Metalen pasjeshouder

Bekend om zijn flexibiliteit, uitzonderlijke weerstand en installatiegemak. Metalen pasjeshouder kopen. Tegenwoordig hebben we steeds meer pasjes bij ons.


Denk hierbij aan de pinpas, het rijbewijs, de OV kaart en diverse kortingskaarten. Bescherm oa uw rijbewijs, parkeerkaarten, creditcards en bankpasjes met deze Ultra lichte aluminium. Secrid heeft zich echt in pasjeshouders portemonnees gespecialiseerd. Alle modellen hebben als basis de metalen Secrid Cardprotector en kenmerken zich door een hoge kwaliteit en gemak.


Metalen pasjeshouder

Hoe groot moet jouw pasjeshouder zijn? Oké, we hebben het gehad over de pasjeshouders voor mannen en vrouwen, RFID bescherming en de merken. De pasjeshouder heeft zowel een insteekvak voor briefgeld als een ritsvak voor muntgeld. Daarnaast biedt de pasjeshouder ruimte voor het opbergen van maar creditcards.


De Carisma collectie bestaat uit producten van soepel Italiaans. Compact, maar toch ook verrassend ruim, deze pasjeshouder is uitgevoerd met zes kaartsleuven, twee zijvakken en één hoofdvak, en afgewerkt met een gegraveerd metalen plaatje voor een kenmerkende BOSS-finish. Fulus houdt al jouw pasjes eenvoudig bij elkaar en neemt weinig ruimte in beslag. Het is mooi afgewerkt en extra veilig door RFID bescherming.


Je hebt veel mogelijkheden als het gaat om kaarthouders. Ook de pasjeshouder van metaal is een van de vele en zelfs meest populaire opties. Metaal is een sterk materiaal dat lang meegaat en daardoor bij velen geliefd.


Dit is dan ook de reden dat er veel kaarthouders van metaal te vinden zijn. Een metalen hoesje kent veel voordelen. IndeSHOP heeft pasjeshouders waar slechts één pasje in past, maar ook creditcard portemonnees waar pasjes in passen. Het maakt niet uit hoeveel pasjes en kaarten je ook hebt, wij hebben altijd een geschikte pasjeshouder voor jou. Wie heeft er nu geen metalen pasjeshouder ? Er zijn verschillende soorten metalen pasjeshouders.


Dit zijn de metalen pasjeshouders van Thin King en Wagner of Switzerland. Een pasjes portemonnee biedt dan weliswaar meer plaats voor pasjes en contant gel maar is daardoor ook veel minder handzaam dan een pasjeshouder. Aluminium RFID Pasjeshouder. Met de aluminium rfid pasjeshouder zijn niet alleen je pasjes veilig en goed opgeborgen, maar ook je briefgeld. Deze pasjeshouder kan je namelijk ook open slaan om veilig je briefgeld op te bergen.


Sommige creditcardhouders bieden ook nog plek voor briefgeld. Pasjeshouders zijn er in verschillende groottes waarbij je tot wel 1pasjes kunt bewaren. Maak een keuze uit jouw favoriete kleur en materiaal voor de perfecte pasjeshouder.


In deze pasjeshouder kun je ongeveer pasjes kwijt. Aan de zijkant van de kaarthouder is een drukknop bevestigd. Met één druk op de knop klikt de kaarthouder open waarna je meteen een overzicht krijgt van alle pasjes. Bovendien heeft de metalen kaarthouder een compact formaat waardoor hij altijd in je tas, broek- of jaszak past. Ze voelen stevig aan en houden je pasjes veilig.


Bij ons kan je een pasjeshouder kopen met de welbekende RFID bescherming en natuurlijk in alle gewenste kleuren leverbaar. Onze bankpashouders zijn ondanks de lage prijzen van hoge kwaliteit. Vind de beste selectie metalen pasjeshouder fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit metalen pasjeshouder voor de dutch luidspreker markt bij.


Bestel nu uw bankpashouder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts