donderdag 10 mei 2018

Stelconplaten zeeland

Eigen fabrieken: de laagste prijs. Neem nu contact op voor een scherpe offerte! Vloeren voor in de industrie, landbouw en inbouw. Diverse maten beschikbaar. Koop nu en bespaar geld vandaag.


Profiteer van deze aanbieding! Wij zijn altijd op zoek naar partijen gebruikte stelconplaten. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Wanneer u op zoek bent naar een oplossing om uw terrein te verharden. Maar liever niet permanent zoals met asfalt of bestrating, dan zijn stelconplaten wellicht een betere keuze voor u. De platen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes. De betonplaten die wij aanbieden beschikken over uiteenlopende eigenschappen. Ze zijn bestand tegen een hoge aslast en verkrijgbaar in diverse maten en verschillende diktes.


In samenwerking met de fabrikant Meteoor, levert Dam Beton de originele stelconplaten : zowel gebezemd als glad afgewerkt. Het is mogelijk om de stelconplaten met of zonder stalen rand te leveren. Door de hoge kwaliteit van onze stelconplaten zijn ze toepasbaar voor diverse doeleinden. Wal Beton is leverancier van een ruim assortiment aan prefab betonproducten. Naast betonplaten ( stelconplaten ), silowanden, keerwanden, stapelblokken en multiblokken, leveren wij beton-gerelateerde producten als afwateringsgoten, perssap duogoten en menggranulaat.


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Vraag vrijblijvend naar onze ruime assortiment betonplaten tegen de scherpste prijzen. Snelle levering en goede klantenservice! Stelconplaten leveren en leggen.


Stelconplaten zeeland

Set van stelconplaten (stuks) Een boerenbedrijf is natuurlijk niet compleet zonder een set stelconplaten. Hieronder vindt u de meest actuele prijslijst van SlimBestraten. U kunt deze lijst printen en meenemen naar de showroom. Op deze pagina vindt u uitsluitend betonplaten en stelconplaten van 200x200cm, in verschillende diktes. Als u op zoek bent naar betonplaten, denkt u misschien niet meteen aan gebruikte betonplaten.


Lees hier meer over de voordelen. Uw kuilplaat, erf of kavelpad heeft u als agrariër het liefst zo strak en vlak mogelijk. Bovendien is het tegengaan van aantasting van zuren van groot belang. Hypermoderne, zeer hoogwaardige wandzaagmachines voor het zagen van openingen in wanden, deuren, ramen. Diktes tot 65cm zijn geen enkel probleem.


Stelconplaten zeeland

FVR-Trading levert originele stelconplaten in alle soorten en maten. Wanneer u er voor kiest om stelconplaten te kopen, kiest u voor een kwaliteitsplaat! Deze hoogwaardige betonplaten zijn standaard voorzien van hijsogen.


De stelconplaten kunnen zowel met als zonder stalen hoekrand geleverd worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts