donderdag 24 mei 2018

Easydek carpet cover

Ontdek het grootste online aanbod van handgemaakte karpetten in Europa. Bezorgtijd: 2-werkdagen. Goedkope carpets online v. Enorme keuze in stijlen en kleuren. Vind easydek carpet cover. Carpet Cover is dankzij de kleeflaag aan de buitenzijde razendsnel aan te brengen.


Easydek carpet cover

In slechts enkele minuten is een vloer of trap afgedekt. Het gebruik van tape is niet nodig. Easydek has a product designed especially for covering carpets to protect them against dirt (moisture) and rubble: Carpet Cover. Easydek is specialist op het gebied van tijdelijke interieurbescherming. Easydek biedt oplossingen voor het afdekken van diverse objecten (vloeren, wanden, trappen, kozijnen etc).


Daarnaast heeft Easydek producten die speciaal zijn afgestemd op diverse ondergronden, denk aan: tapijt, hout, natuursteen, metaal, glas, keramiek. The protective film is rolled up in such a way that the adhesive layer is on the outside. In case of very large areas use the Applicator for even faster installations. Easydek continiously expands its product range and is constantly evaluating and improving the current range.


Multi Cover Standard kan ook ingezet worden voor het afdekken van betonnen galerijen, balkondelen of betonnen trappen. De Easydek Carpet Cove is voorzien van een kleeflaag speciaal ontwikkeld voor de hechting aan tapijt en laat na verwijdering geen lijmresten achter. Het product is voorzien van een kleeflaag speciaal ontwikkeld voor de hechting aan tapijt en laat na verwijdering geen lijmresten achter.


PRIJS PER ROL (Excl. BTW) - Min. Bij pasgelegde tapijttegels en kamerbreed tapijt dient men rekening te houden met de droogtijd van de gebruikte lijmen. Voor een langere inzetduur neemt u contact met ons op. De verschillende afdekmaterialen hebben elk hun specifieke eigenschappen en voordelen.


Easydek carpet cover

Zelfklevende folie voor het tijdelijk beschermen van tapijt. Snel en eenvoudig te gebruiken en te verwerken. Advies voor Easydek afdekmatriaal. Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn welke Easydek afdekmatriaal u het best kunt kiezen? Maar ook particulieren maken veelvuldig gebruik van dit uitstekende zelfklevende afdekfolie.


Artikelen van Easydek koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen. Specialistisch advies nodig? Bekijk uw resultaten easydek floor cover bij Top10.


Heeft blijkbaar een sterkere kleeflaag waardoor die perfect ligt. Ook leveren wij de easydek floor cover , een zelfklevende, transparante folie. COVER -IT SUPER 60CM-35M COVER -IT, 39. Doordat de kleeflaag optimaal aan uw vloer hecht wordt het risico op struikelen. It is essential that the adhesive on the carpet is dry before protection is applied.


Exposant aan het woord: Easydek. Het is belangrijk om trappen tijdens werkzaamheden met een veilig materiaal af te dekken. PrimaCover Carpet is een veilig zelfklevend afdekfolie dat speciaal is ontwikkeld voor vloerbedekking.


Easydek carpet cover

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts