woensdag 2 mei 2018

De krim zwembad

Vind vakantiepark de krim het nu op Kensaq. Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


Alleen dit weekend: extra korting op alles.

Bezoek de winkel of bestel nu online! Altijd een verassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt. Zwembad De Krim is een nieuw overdekt zwembad op Texel! Met glijbanen, een wildwaterbaan, spraypark en buitenbad met ligweide.


Villa met zwembad op Texel Ultiem genieten in uw villa met privé zwembad ! Vakantie vieren in een villa met een privé zwembad van x meter? Zwembad Onder Ons De Krim heeft de Licentie Nationale Zwemdiploma’s en we worden elk jaar onafhankelijk getoetst door de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid.

Vrijwilligers zijn ook bij Zwembad Onder Ons in De Krim onmisbaar en daarom kunnen wij altijd hulp gebruiken. Ben jij onze nieuwe kassamedewerker, schoonmaker of het nieuwe lid van de onderhoudsploeg? Wat is een De Krim Texel kortingscode?


Een kortingscode van De Krim Texel is een combinatie van cijfers en letters die je kunt gebruiken om korting te krijgen op jouw bestelling bij De Krim Texel. Deze kortingscodes worden ook wel korting code, actiecode, promotiecode, promocode of voucher genoemd. Reviews Het voelt als een warm ba gastvrij en schoon. Dus als je overnacht bij De Krim in een vakantiewoning of chalet dan is de toegang tot het zwembad inbegrepen. Om dit te organiseren is een stichting opgericht.


Het zwembad wordt voor een groot gedeelte gerund door vrijwilligers. Bekijk de deals in onze webshop of winkel! Scoor nu woonartikelen met extra korting over het gehele assortiment. Een zwembad met een heerlijk binnenklimaat, diverse spectaculaire attracties en een buitenbad met ligweide.


Woont of verblijft u elders op Texel en wilt u een dag gebruik maken van het zwembad ? De sterren camping en vakantieparken van De Krim op Texel zijn de beste en meest luxe van de waddeneilanden met erg veel faciliteiten. De luxe kindvriendelijke camping van De Krim heeft een gloednieuw zwembad met waterglijbanen, spray park, een wildwaterbaan en zowel een binnen- als buitenzwembad met diverse spectaculaire waterattracties. Speciale weeken midweek en week aanbiedingen en last.

Vakantiepark De Krim Texel in De Cocksdorp - Boek nu via Bungalow Specials en profiteer van onze lage prijzen! Kijk de hiernaast geplaatste film om een indruk te krijgen van het zwembad ! Het hele jaar door open en gratis toegankelijk voor huurders van onze vakantiewoning! De meeste faciliteiten zijn namelijk overdekt, zoals het zwembad , speelparadijs, lasergame parcours, de midgetgolfbaan, bowlingbaan en fitnessruimte. Camping De Krim is het hele jaar open. Beelden van vakantiepark De Krim in De Cocksdorp van het nieuwe zwembad.


Kinderen kunnen indoor spelen in de speeltuin of een potje bowlen. Aan de andere kant van de camping loop je zo het bos in. Rusland en Turkije leverden nog een eeuw lang slag om het schiereiland.


Hoewel de zee nooit ver weg is, wordt uw vakantie nog leuker als u kiest voor een vakantiepark op Texel met zwembad. Zijn de weergoden u niet gunstig gezin dan biedt een overdekt zwembad uitkomst. Het nieuwe zwembad op Texel is fantastisch geworden!


Swimming Pool De Krim on Texel Island has a lovely indoor climate, various spectacular attractions and an outdoor pool with sunbathing area.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts