woensdag 2 mei 2018

Trampoline 244 cm

Bestel trampolines via Beslist. Alle merken I tot - voordeel. Mooie producten op grote prijzen met gratis verzending! Specialistisch advies nodig?


De beste ronde trampolines 2met net vindt u bij de trampoline specialist.

Eenvoudig vergelijken, gemakkelijk te bestellen en zeer snel geleverd. Dit model trampoline is wel uitermate geschikt voor tuinen die niet genoeg plaats bieden voor een grotere trampoline. Heeft u geen ruimte problemen in uw tuin?


Stevige trampoline , vervaardigd uit duurzaam materiaal. Het dubbel gegalvaniseerde stalen frame is weerbestendig. De springmat is vervaardigd uit waterdoorlatend polypropyleen.


Slechts 109- Uit voorraad leverbaar tevredenheid snel in huis. Dit losse veiligheidsnet is enkel geschikt voor de Magic Circle Pro trampolines die voorzien zijn van een fiberglass ring aan de bovenkant.

Deze Magic Circle Pro trampoline beschikt over poten en dus palen die aan de bovenkant gebogen. De Hi-Flyer is voorzien van langere, conische veren waardoor de trampoline zorgt voor een goede springkracht. Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Kies uit 7producten vanaf € 70.


Deze ronde trampoline heeft een krachtig veersysteem en een sterk buisvormige staalconstructie. Met een maximale draagkracht van 100kg en een veiligheidsnet kan je oneindig springen. Door de ronde vorm spring je gemakkelijk terug naar het midden.


De trampoline heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 1kg. Verder is de trampoline goed schoon te maken en beschikt deze over een 20mm dikke vulling met impact resistant foam die zorgt voor een schokabsorberende werking. Ideaal voor sport en spel. Met GS zegel en certificaat.


Dat komt goed uit, want de gemiddelde tuin in Nederland en België biedt in de meeste gevallen beperkte ruimte voor een trampoline. Trampoline met ladder en veiligheidsnet. De set wordt geleverd inclusief veiligheidsnet.


Kinderen kunnen hierdoor veilig spelen.

Daarnaast is het solide buisframe gegalvaniseerd en weerbestendig. Premium Black Edition trampoline is. Wij hebben het grootste trampoline aanbod van Nederland en zorgen ervoor dat je direct online een voordelige trampoline 2kan bestellen. Wij leveren voor uw trampoline ook vervangingsnetten.


SPRING trampolines staan voor kwaliteit en veiligheid. Het minimaliseert het risico op letsel bij vallen. Deze trampoline is daarom in overeenstemming met de nieuwste veiligheidsrichtlijnen, en zijn TüV gekeurd. Deze zaken verschillen namelijk per trampolinerand. Geen dunne buizen, maar een stabiele, veilige trampoline voor je kinderen complete trampoline inclusief.


De Jolly Jump trampoline heeft namelijk als enige in Nederland een speciale, extra stevige band klittenband aan de veiligheidsrand. Zo kan je niet met je voeten tussen de veren komen. Ook het veiligheidsnet dat je ontvangt bij deze trampoline maakt dat hij super veilig is. Ze zeggen niet voor niets, hoe groter de trampoline hoe hoger het plezier.


Maar je moet natuurlijk wel een overweging maken hoeveel tuin je wilt opofferen voor het plaatsen van de trampoline en wat je budget is. Bekijk ons assortiment in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts