vrijdag 4 mei 2018

Honda 4 takt motor

Bekijk het aanbod en bestel direct! Dé technisch specialist van NL. Neem vrijblijvend contact op! Honda - takt bromfietsen en onderdelen!


Honda buitenboord motor 8pk takt kortstaart handstart motor is in een uitstekends conditie, start direct en loopt fantastisch. Soichiro Honda had een simpel idee om buitenboordmotoren schoner, stiller en vriendelijker voor het waterleven te maken – door ze - takt te maken.

Deze oplossing maakte Honda pioniers in buitenboordmotortechnologie, maar nog belangrijker: we werden verantwoordelijker voor deze kwetsbare milieubron. CRG puffo kart met honda 4-takt motor. Het nieuwste model van Honda , de bf kenmerkt zich door haar stille motorgeluid en zeer betrouwbare prestaties. Met het nieuw ontworpen startsysteem biedt deze motor ultiem gemak tijdens het starten. Uiteraard is de motor verkrijgbaar in lang of kortstaart uitvoering zodat de motor voor elke type boot geschikt is.


Ideaal voor rubberboten en. We werden pioniers in -takttechnologie en nu, vijftig jaar later, zijn onze motoren schoner en stiller dan ooit. Dus de vissen zijn erg blij.

Voor meer informatie over de onderstaande modellen verwijzen we je graag door naar de officiële website van Honda. Ben je op zoek naar het laatste nieuws over Honda ? Ga naar Honda scooter nieuws. Gelukkig zijn de codes vrij eenvoudig te herleiden naar een aantal basisspecificaties die het meest belangrijk zijn. Tijdens deze slag ontstaat de energie door de expanderende verbrandende gassen die de motor doet draaien.


De uitlaatslag: vlak voor het einde van de arbeidsslag opent de uitlaatklep , waardoor de druk daalt tot iets boven de atmosferische druk waarna door de opwaartse beweging van de zuiger tijdens de uitlaatslag de uitlaatgassen uit de cilinder worden verdreven. Het - takt motorblok is namelijk voorzien van Injectie-technologie. De benzine wordt rechtstreeks in de cilinder geïnjecteerd waardoor de prestaties aanzienlijk verbeteren. Motor heeft recent een grote onderhoudsbeurt gehad.


Join the club en neem deel aan de geweldige jaarlijkse clubdag, de. Lees de gebruikers recensies (2) Schrijf uw recensie;. Service Kit Honda GX2Motor. De - takt olie voor buitenboordmotoren van Allesmarine. Staartstuk olie, 2- takt of - takt olie verversen.


Olie heeft normaal gesproken een levensduur (schoon) van meerdere jaren als de olie niet in aanraking is gekomen met buitenlucht. Vrijwel alle - takt scooters zijn voorzien van dezelfde of vergelijkbare - takt motoren. Honda HHB Benzine Bladblazer - takt bladblazer Bladeren en snoeiafval zijn snel en gemakkelijk te verwijderen met de - takt bladblazer van Honda.

De bediening is eenvoudig en dankzij de ergonomisch gevormde bedieningselementen en optimaal uitgebalanceerde handgreep absoluut veilig. Nette oude brommer, takt. Geen kenteken, wel eigendomspapier om een kenteken aan te vragen. Brommer is zondag Augustus te bezichtigen op de bromfiets, motoren en onderdelenmarkt in Weerselo. Binnen uur in huis Gratis Verzending!


Ook liefhebbers van - takt motoren vinden wat ze nodig hebben, tussen de motoren en onderdelen voor Honda Dax, Skyteam 12 Monkey en aanverwanten. Vandaag wilde ik weer gaan varen maar nu viel de motor na ongeveer tien minuten uit. Gisteren prima ermee gevaren.


Even later werkte het wel weer. Wij hebben veel kennis en ervaring op het gebied van Honda motoren. En zijn al jaren een bekend en vertrouwd adres voor nieuwe en gebruikte Honda ’s. Een nieuwe of gebruikte buitenboordmotor uitkiezen kan soms lastig zijn, er zijn namelijk veel soorten en maten.


Laat je daarom vrijblijvend adviseren. De kleinste buitenboord motor heeft een vermogen van pk en dit loopt op tot 2pk. Het blok van de grotere motoren is gebaseerd op de blokken uit de auto-industrie en door gebruik te maken van deze technologie kan Honda dan ook zuinige schone motoren produceren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts