dinsdag 22 december 2015

Kunststof stelblokjes

Voor verschillende ramen, glazen en kozijnen, zijn verschillende stelblokjes (ook wel tunnelblokjes) nodig. Combifit Steun- en stelblokjes. Door een uitgekiende vormgeving bezitten deze blokjes de ventilerende eigenschappen van tunnelblokjes, maar ook de stevigheid van rasterblokjes, dus universeel toepasbaar. Verpakking: Per zak van 1stuks. De glasblokjes zijn in verschillende breedte en dikte maten verkrijgbaar.


Ze zijn slagvast en bestand tegen stoten. De stelblokjes hebben groeven waardoor er geen vocht tussen de blokjes en de kitvoeg kan blijven staan. Kunststof steun- en stelblokjes. Wanneer de afmetingen van het glasblad dit vereisen, kan het noodzakelijk zijn de blokjes boven de vaste punten in het raamwerk (ankers, schuifdeurwielen en dergelijke) te plaatsen. Stelblokjes dienen om de glasruit op zijn plaats te houden en te voorkomen dat de ruit met de sponning in aanraking komt.


Verkrijgbaar in de diktes 2mm, 3mm, 4mm en 5mm. Deze blokjes zijn met een stanleymes of schaar in iedere lengte en breedte te snijden. Ook hebben wij keggen in het assortiment.


Kunststof stelblokjes

Afname De stelblokjes zijn per 1of 1stuks verkrijgbaar. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Leverbaar in verschillende afmetingen en diktes.


Het hoogwaardige materiaal voorkomt dat de kitafdichting migreert met het blokje, wat. Beglazingsblokjes van polypropyleen voor het stellen van glas in het kozijn. Transparante kunststof stelblokjes. Deze stelblokjes worden gebruikt bij het plaatsen van een ruit. Bestel nu snel en eenvoudig online!


Kunststof stelblokjes

Stelblokjes met kunststof klemmen als afstandhouder voor zij- en onderwapening. Geschikt voor staafdiameter Ø6mm tot en met Ø12mm. Deze rubbersamenstelling is geschikt voor de meeste beglazingskitten en werkt niet in de randafdichting van het isolatieglas.


Volrubber steun- en stelblokjes. Afstandhouders wapening, stelblokjes , vlechtgereedschap. Staalgoed betonstaal - de beste kwaliteit wapening afstandhouders wapening kunststof afstandhouders betonnen.


Snel en eenvoudig online te bestellen en leverbaar door heel Nederland. VAWA levert beglazingsblokjes van hoogwaardig PP (polypropyleen). De blokjes tasten de randafdichting niet aan.


Weekmakervrij, gecertificeerd en getest op veroudering, temperatuurbestendigheid en constante druk. De pion afstandhouders van kunststof zijn geschikt voor zachte bekistingen, zoals een EPS-kist of Powerkist. De ringafstandhouders zijn geschikt voor de harde (hout) bekistingen. Deze kunststof blokjes, van polypropyleen zijn slagvast, zelfs bij lage temperaturen. Deze neuslat wordt op kunststof stelblokjes geplaatst en valt voor een gedeelte over de onderdorpel.


Op deze manier kan er lucht onder de glaslat doorblazen waardoor eventueel condensvocht kan verdwijnen, je dient hiervoor altijd blokjes te gebruiken met een dikte van mm. Ook moet neus van de neuslat ± mm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts