donderdag 31 december 2015

Vijverstofzuiger

Bestel je vijverstofzuiger hier. Voor 16:bestel morgen thuis. Lees onze adviesberichten, gebruik de keuzehulp of laat onze productexperts je helpen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Een vijverstofzuiger is een geweldig hulpstuk om de vijver schoon en gezond te houden.


In de loop van het seizoen vormt zich op de bodem van de vijver een sliblaagje.

Afgestorven plantresten en bladeren verzamelen zich in de vijver. Aangezien dit organisch materiaal is vormt dit een uitstekende voedingsbron voor algen. Aquaforte vijverstofzuiger.


Deze stofzuiger wordt geleverd inclusief drie zuighulpstukken, meter zuigslang en meter afvoerslang. De grootste voordelen zijn de gunstige prijs, het relatief grote reservoir (liter) en zijn grote kracht met een maximale zuigdiepte van meter. Met een vijverstofzuiger blijft u een hoop vuil werk bespaard.


Vuilresten zoals slib en grovere vuildeeltjes kunt u eenvoudig met behulp van een vijverstofzuiger uit uw vijver verwijderen. De meeste vijverstofzuigers werken als volgt: u kunt met uw vijverstofzuiger onder water, vuil en slibresten. Deze PondoVac vijverstofzuiger van Oase verwijdert effectief het overbodige slib in je vijver.

Je kunt zonder pauze door werken want hij heeft twee even grote cilinders die gelijktijdig afwisselend vol en weer leeggemaakt worden. Vijverstofzuiger vijver stofzuiger vacupond cleaner schoonmaak vijver wegens stoppen met de vijver staat deze vijverstofzuiger al. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Vijverstofzuiger superfish pond vac een compact en lichtgewicht vijverstofzuiger om snel en efficient uw vijver te reiniger en afv. Nieuw Ophalen of Verzenden. Koop en verkoop vijverstofzuiger eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Een handige opvangbak zorgt ervoor dat alles opgevangen wordt en is eenvoudig te verwijderen en weer terug te plaatsen voor elk komend vijveronderhoud. Ze zijn kant en klaar te koop maar als u niet al te hoge eisen stelt, kunt u hem ook zelf maken. Gegarandeerd de laagste prijzen.


Meer dan 8vijverpompen online. Bezorginformatie Om je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, werken wij samen met verschillende vervoerders. Daarnaast is het laten leeglopen van deze vijverstofzuiger erg makkelijk door de volautomatische werking. Waarom een vijverstofzuiger gebruiken ? Wat kun je er allemaal mee doen en wat zijn de voordelen.


Bovendien beschrijven we een aantal merken en modellen zodat je ook. Reinigt vijvers en zwembaden efficiënt. Verwijdert algen, plantenresten en slik.

Naast een vijverstofzuiger van Ubbink of één van onze andere kwaliteitsmerken, kunt u bij ons ook vele andere producten voor uw vijveronderhoud bestellen. Naast artikelen voor uw vijverfiltering hebben we diverse vijverpompen in de aanbieding. KortoHaxo is hét adres voor een perfect onderhoud van uw vijver!


Een klus die niet altijd leuk is maar wel moet gebeuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts