vrijdag 11 december 2015

Summus brievenbus

Vergelijk je brievenbus op Prijs en Aanbieder, zorg voor de perfecte aankoop! Vind buiten brievenbussen. Alle brievenbussen vind je op beslist. Bestel simpel jouw brievenbussen.


Zoek naar buiten brievenbussen op de nieuwe KensaQ.

De authentieke postkast is helemaal terug! Het ontwerp van deze postkast is identiek aan de populaire PTT. Hierbij is de verzending binnen Nederland geheel gratis.


Omdat een brievenbus geen dagelijkse uitgaven is wilt u er zeker van zijn dat de betaling soepel en veilig verloopt. Enkele jaren geleden besloot het postbedrijf te stoppen met de productie van de oude groene postkast. Gezien de doorlopende vraag naar deze postkast hebben wij een eigen exemplaar ontwikkeld.


De postkast is verkrijgbaar in vier moderne RAL-kleuren en is gemaakt van duurzaam materiaal.

Deze brievenbus is gelijk aan de Bobi Grande, maar dan met het deurtje aan de achterzijde. Ideaal voor in een hekwerk. Zodat men niet om hoeft te lopen en post aan. Deze PTT PTT brievenbus Summus groen kunt u laten bezorgen of afhalen. Bezorging bij u thuis, op het werk of bij de buren.


Voor de dagelijkse bezorging van je post heb je een brievenbus nodig. Brievenbus kopen bij Praxis. Waar kies jij voor, een ingebouwde brievenbus of een staande brievenbus ? Bij Praxis kun je voor beide soorten terecht. Zo is er voor iedereen een smaakvolle brievenbus.


Er is zelfs sprake van een comeback van de oude groene PTT brievenbus. De brievenbus heeft een ruime capaciteit en is geschikt voor A4-formaat poststukken. Deze stijlvolle brievenbus is ideaal als u nou veel of weinig post ontvangt.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending!

Bespaar tot wel via kiesproduct. Betaal slechts € verzendkosten. Cofa en Summus brievenbussen. Er zijn twee merken die een goed alternatief voor de oude Ptt brievenbussen op de markt hebben gebracht.


Kiest u voor de groene postkast? Dan kunt u kiezen uit een brievenbus met of zonder slot. De bus met slot is ook voorzien van een tussenklep. Het grijze exemplaar wordt standaard zonder slot geleverd. De Summus brievenbus De andere versie is de PTT-stijl briefkast.


Deze postbus zou het tweelingzusje kunnen zijn van de oude TNT- brievenbus. Deze authentieke brievenbus is enige tijd niet of moeilijk verkrijgbaar geweest. Nu is de authentieke brievenbus van PTT bij ons weer verkrijgbaar in RAL kleuren.


Onder deze deksel bevind zich een inwerp opening met een afsluitbaar tussenschot. Beide brievenbussen hebben de looks en feelings van onze traditionele Ptt Post postkast. Het model is voordelig en voor zowel de eigenaar als de bezorger, erg prettig in gebruik.


Nieuw in onze collectie is de Bobi brievenbus Bella. De postingang van de Ptt stijl brievenbus De Ptt stijl brievenbus , ook bekend onder de naam Summus , heeft net als de oude Ptt brievenbus een tussenklep met inworp opening onder de deksel. Er is een mogelijkheid om dit tussenklepje op slot te doen.


Deze postkast is verkrijgbaar in vier moderne RAL kleuren en is gemaakt van een goede kwaliteit kunststof. Met de brievenbus Summus is het ook mogelijk om kleine pakketjes te ontvangen, dit kan alleen als het tussenschot niet op slot wordt gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts