woensdag 30 december 2015

Capi nature vaas

Capi nature vaas

Erhalte Qualitätsergebnisse bei iZito! Bekijk ons unieke assortiment vazen. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Capi nature vaas

Capi Nature Vaas tot goedkoper. Diverse Vazen En Bloempotten Uit De Nature Serie. Capi Europe maakt bijzondere design bloempotten voor binnen en buiten. Naast het eigentijdse design hebben Capi bloempotten een hoge kwaliteit. Capi staat bekend om trendy producten en kwaliteit.


Uit onze collectie potterie. Van het merk Capi , dit is een goed merk welke diverse producten verkoopt voor uw Potterie. Het gaat om artikel, tenzij anders aangeven. Het design van de potten van deze serie is geïnspireerd op structuren en vormen uit de natuur. De pot is zowel vorst- als uv-bestendig, beschikt over een afwateringsgat en is een lichtgewicht.


De mooie kleur wordt behouden door met de meest hoogwaardige kleurstoffen te werken. Kies uit 8producten vanaf € 99. Alle tuinartikelen shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Alleen dit weekend: extra korting op alles, inclusief op lopende folderacties.


Levertijd: Op werkdagen voor 21. Ook avondbezorging Shop bij fonQ! U bestelt een prachtige Vaas elegant. Deze Capi pot heeft een vaas model en heeft een stijlvolle zwarte kleur aan de buitenkant en een vrolijke oranje kleur aan de binnenkant. De potten worden handgemaakt waardoor iedere pot uniek is.


Deze sierpotten zijn waterdicht en kunnen hierdoor goed binnen worden neergezet. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor iedereen een voordeel.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Het design is geïnspireerd op originele structuren uit de natuur zoals gevlochten takken of riet en is vertaald naar een moderne materiaalsoort. Bent u op zoek naar een mooie plantenpot?


Bestel deze eenvoudig en goedkoop bij Warentuin! Vaas cylinder I stripes antraciet. Capi Classic Franse vaas I ivoor Cm.


Laat uw tuin er weer als nieuw uitzien met de bloempotten van Capi ! Het is een mooie lichtgewicht buitenpot met een natuurlijke uitstraling. Door het afwateringsgat is de bloempot vorstbestendig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts