donderdag 24 december 2015

Geluidswerende schutting buren

Geluidswerende schutting buren

In dag vlechten wij bij u ter plaatsen een Wilgenschutting. Heeft u vragen of opmerkingen? Planks met Antracieten Palen, RVS schroeven, Afdeklat en Geplaatst! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Boek uw Hotel in Büren online.


Reserveer online, laagste prijzen. Je irriteert je dusdanig aan al deze geluiden dat je besluit maar weer binnen te gaan zitten. Vandaag is de maat echter vol!


Je wilt een structurele oplossing voor de geluidsoverlast. Een geluidswerende schutting. Wij hebben voor jou een geluidswerende schutting. De meeste mensen kiezen voor een schutting van hout, hardhout of kunststof. Dat is vaak niet genoeg om geluid uit je tuin te weren, je kunt dan beter kiezen voor een geluidswerende schutting.


Om geluid zoveel mogelijk buiten of binnen uw binnenplaats of tuin te houden is een geluidswerende schutting (geluidsscherm) nodig. Een dergelijke schutting wordt gemaakt van zware materialen zoals watervast betonplex, baksteen of perspex. Ook dient de schutting zo hoog mogelijk te zijn, denkt u maar aan een geluidsscherm langs de snelweg. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en helpen u met de aankoop en plaatsing van uw geluidswerende schutting.


Veel tuinen worden van elkaar gescheiden door een haag, door een planken schutting waar je links en rechts doorheen kijkt of, heel populair tegenwoordig, door een gaaswerk met klimop. Je kent het wel, je zit net lekker ontspannen in de tuin en dan hoor je ineens veel lawaai in de tuin van de buren. Of je woont langs een drukke weg en hebt bij voorbaat al oordoppen nodig om buiten te kunnen zitten. Erg vervelend allemaal, maar door middel van een geluidswerende schutting kun je hier verandering in gaan brengen. Ik heb nu een aantal dagen dit forum doorgespit en ik zie dat er erg veel mensen geholpen zijn met hun geluidsoverlast in de tuin.


Geluidswerende schutting buren

Ik ben erg nieuwsgierig hoe de ervaringen zijn van gebruikers. Een andere optie voor een geluidswerende schutting is om deze te maken van kokos. Dit kan om twee manieren: Of van kokosmatten, of van kokosschillen. Kokos heeft net als rubber een hoge geluidsabsorberende werking.


Hierdoor wordt het geluid van bijvoorbeeld een drukke weg al bij de schutting gedeeltelijk tegengehouden. Uiteraard is een geluidswerend tuinscherm niet alleen noodzakelijk om je buren te doen stoppen met afluisteren. In sommige gebieden is er gewoon te veel lawaai van de straat afkomstig. Om je rust te bewaren kan het dan ook gewoon noodzakelijk zijn om te kiezen voor geluidswerende tuinschermen.


Geluidswerende schutting buren

Heb je die ruimte niet, dan is een geluidswerende schutting een optie, bijvoorbeeld de Greenwall Compact. Deze geluidswerende panelen zijn net als ‘gewone’ schuttingen tegen of tussen palen te zetten en nemen maar weinig ruimte in beslag. De grootste collectie schuttingen hier! Dit levert een geluidsreductie op van decibel. Schuttingen tegen de laagste prijzen.


Door de afwerking met kokos krijgt de schutting een natuurlijke uitstraling waar klimplanten zich gemakkelijk aan hechten. Bezoek de webshop van Blok Hoveniers voor de effectieve NoiStop geluidswerende schutting van Mobilane. Rust en privacy in uw tuin. In tuinen waar geluid een storende factor is biedt de geluidswerende schutting ofwel NoiStop uitkomst.


Doe eerst de check (hier links onder). Er is verschil in toegestane hoogte van een schutting tussen buren -erven en grenzen aan de openbare weg. Wij kunnen ook de plaatsing van uw schutting voor u regelen.


Lees er meer over in ons blog over schutting laten plaatsen of ga voor een offerte naar de pagina hout beton schutting inclusief plaatsing. Lees dan ons blog over zelf een schutting plaatsen. Geluidswerende schutting met een fraai uitzicht.


De geluidswerende betonschuttingen van Betonnenschutting. Onze schuttingen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo hebben we altijd een betonschutting die past bij uw tuin.


Omdat ik erg veel last heb van mijn buren (een tandtechnisch laboratorium met ca. veelal jeugdige werknemers met veel vocaal geweld) wil ik een geluidwerende schutting plaatsen. De situatie nu is dat er een houten schutting staat. Maar zodra je buren in de directe nabijheid hebt, is het toch fijn om je eigen erf goed af te bakenen.


De stijl van jouw tuin en je eigen smaak zorgen dat jij op dit gebied bepaalde keuzes gaat maken. We zullen je hieronder meerdere suggesties aan de hand doen waarbij de geluidswerende schutting centraal staat. Ze zijn nu beide met pensioen en een boek lezen in de tuin doen ze graag inderdaad zoals ze zelf aangaven.


Dit is de geluidswerende schutting. Verder staan onze huizen niet regenlaarzen aan en van verdere leefgebieden hebben we beide geen last. Een schutting kun je bijna gratis zelf maken. De buren verklaarden mij voor gek maar ik wist wel beter.


Bekijk hier mijn goedkope schutting ! Het zelf maken van een schutting is prima te doen als je een week vrij hebt. Toch laten de meeste mensen dit voor hun uitvoeren door een klusjesman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts