zondag 6 december 2015

Reisfohn inklapbaar

Reisfohn inklapbaar

Ruim 2föhns vanaf €99. De laagste prijs op Beslist. Akkoord en door naar Kieskeurig. Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden.


Reisfohn inklapbaar

Om relevante advertenties te tonen. Een zeer compacte reisföhn. De luxe van thuis voor onderweg! Het formaat van de fohn is ideaal, hij is licht en inklapbaar en dus fijn voor de vakantie, daar had ik hem ook voor gekocht.


Zelf heb ik een grote kappersfohn met diffuser, die veel kracht heeft. Ik heb hem eerst in Nederland geprobeer waar hij prima voldeed! Onmisbaar tijdens jouw vakantie! Doordat de haardroger een multivoltagefunctie heeft, kun je deze over de hele wereld gebruiken.


Reis haardroger, met inklapbaar handvat. Deze compacte haardroger kan over de hele wereld gebruikt worden, dankzij het duo-voltage. Het handvat is inklapbaar , waardoor de föhn zelfs in de kleinste tas zal passen. Met de smalle blaasmond stijlt u uw haar zoals u dat thuis ook gewend bent! Het apparaat is voorzien van een inklapbaar handvat en de föhn kan zo compact worden opgeborgen en meegenomen op reis.


Niet ieder merk brengt een reisföhn uit. Al vanaf €op Beslist. Toch vinden wij bij JohnBeerens. Het meenemen van een föhn op reis of onderweg kan erg veel ruimte innemen. Een reisföhn is daarom compacter en maakt het meenemen een stuk minder lastig.


Reisfohn inklapbaar

Te koop: reisfohn met inklapbaar handvat, 220volt. Dat doe je hier bij de Föhn Specialist! Een reisfohn is ideaal voor wanneer je op vakantie gaat of vaak onderweg bent. De reisfohn heeft een inklapbare hendel waardoor de föhn weinig ruimte in beslag neemt in je koffer of weekendtas.


Een must-have voor op vakantie. Ruimtebesparend en zeer praktisch — dankzij het inklapbare handvat kan het apparaat eenvoudig. Dan is een reisföhn best handig.


Schakel met één druk op de knop tussen 1volt. Met behulp van een diffuser wordt de lucht van de föhn verdeeld over de. Inklapbaar , dus ideaal voor op vakantie.


Dit is een compacte Remington reisföhn. Hij is inklapbaar en ook gemakkelijk op te bergen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en heeft twee warmte standen en twee snelheden.


Hij wordt geleverd met een blaasmond zodat je je haar kunt stylen zoals jij wilt. Reisfohn kopen of vergelijken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts