woensdag 16 december 2015

Brabantia brievenbus rvs

Brabantia brievenbus rvs

Kwaliteit voor de beste prijs! Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Zoek naar brabantia brievenbus op de nieuwe KensaQ. Het vertrouwde rvs -model brievenbus , waarbij je post direct op de mat valt.


Heb je liever een brievenbus aan het begin van het pad naar je voordeur, dan is een staande brievenbus op een brievenbuspaal meer geschikt. Deze brievenbussen zijn bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden en houden je post droog. Brievenbus is perfect van formaat, zeer ruim! We hebben deze brievenbus samen gekocht met de universele brievenbuspaal U100. Enige nadeel is dat de klep na de post wel open kan blijven staan.


Bij een inwerp opening bovenaan de brievenbus zal dit dichtvallen. Onder andere staande brievenbussen , vrijstaande kolombrievenbussen en brievenbussen voor aan de muur. Let bij het plaatsen van je brievenbus op waar je deze neerzet, deze moet natuurlijk wel goed in het zicht staan voor de postbode.


De brievenbus is gemaakt van metaal met een mooie poedercoating, is weerbestendig en heeft een handige klep waar het niet kan inregenen. De bus is geluidsarm en diefstal-proof door de speciale lamellen in de opening. Dankzij ons brede assortiment vindt u altijd wel een brievenbus dat aansluit op uw wensen. Een RVS brievenbus geeft vaak een chique uitstraling aan uw bedrijf of woning. Onze RVS brievenbussen varieren van casual strak tot elegant top design.


Vrijwel elke roestvrij stalen brievenbus uit ons assortiment is geschikt om als wandbrievenbus te monteren. Haal vandaag nog die brievenbussen in huis. Kies uit producten vanaf € 1495.


Brabantia brievenbus rvs

Ruim assortiment online bestellen! Inwerpopening van deze brievenbus zit aan de bovenzijde en is voorzien van een regendichte klep. Ook geschikt voor grotere poststukken zoals een postordercatalogus. Deze degelijke brievenbus is ontworpen om de post veilig te ontvangen, met een ruime capaciteit en brede inwerpopening ook geschikt voor grotere poststukken zoals catalogi.


Door toepassing van geluiddempende materialen is de brievenbus erg stil, dat is wel zo prettig als de krant vroeg in de ochtend wordt bezorgd. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Vergelijk brabantia rvs brievenbussen.


Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Bezorging bij u thuis, op het werk of bij de buren. Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij expliciet anders aangegeven. Welke brievenbus goed bij u past hangt natuurlijk volledig af van uw smaak en wensen. De duurdere RVS brievenbus uitvoeringen zijn vaak gemaakt van wat dikker materiaal.


Ook hebben verschillende RVS brievenbussen binnenverlichting. Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts