vrijdag 18 december 2015

Cadac meridian 3

Kies uit producten vanaf € 395. Specialistisch advies nodig? Haal vandaag nog die tuinartikelen in huis. Boek het Meridian , Dombaj. U krijgt direct een bevestiging.


Door het modulaire systeem zijn de kookoppervlakken gemakkelijk te verwisselen, waardoor er op verschillende manieren voedsel bereid kan worden. Optionele kookoppervlakken voor de Meridian zijn: stenen bakplaat, braadpan, omkeerbare bak-en grillplaat, Teppanyakiplaat, plancha en bakplaat. Bei Fragen können Sie unserem Kundenservice gerne eine E-Mail senden. Rechts bevindt zich een handig zijtafeltje. CADAC Meridian inbouw gasbarbecue.


De barbecue heeft vier branders en is voorzien van twee grillroosters en een bakplaat. De dubbelwandige deksel met thermometer zorgt voor een constante temperatuur en perfecte resultaten. Uitgevoerd in hoogwaardig RVS!


Cadac meridian 3

Welkom bij de Meridian ICT winkel. Zoek naar cd jukebox op de nieuwe KensaQ. Dit Meridian inbouwmodel is een complete unit die niet gemonteerd hoeft te worden. Deze barbecue is voorzien van barbecueroosters en een bakplaat.


Zuid-Afrikaanse boeren “braaiden” vroeger hun vlees op een oude ploegschaar, waaronder ze een vuur stookten. De barbecue is voorzien van een zijbrander voor het verwarmen van sauzen en bijgerechten. Deze zijbrander sluit je af wanneer je een zijtafel wilt creëren. De unboxing is een zware beproeving bij deze jongen.


Daar kan ik heel eerlijk over zijn. De Meridian weegt ongeveer kilo en komt in een behoorlijk bouwpakket. Ik heb hem vanuit de doos opgebouwd en ben daar gewoon heel wat slordigheid tegengekomen. Deze luxe buitenkeuken heeft alles in huis voor zowel beginners als professionals. Met de piëzo ontsteking kunnen de branders snel en eenvoudig geactiveerd worden.


Dankzij de Modulair techniek kun je verschillende kookoppervlaktes gebruiken voor de meest uiteenlopende gerechten. Bespaar tot wel via kiesproduct. Hij is gemaakt van zwaar vinyl en heeft een aansluitkoord aan de onderkant zodat hij niet wegwaait.


Cadac meridian 3

De hoes beschermt tegen stof en krassen en is waterafstotend. Het is mogelijk om diverse verwisselbare kookoppervlakken te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een braadpan, extra grillplaat of pizzasteen. Naast een blinkende, roestvrijstalen uitvoering is de Meridian ook in het zwart verkrijgbaar. Daarvoor kijk je op Kieskeurig. Deze stijlvolle gasbarbecue is voorzien van drie of vier branders en een zijbrander.


Cadac meridian bbq zgan. Hierdoor maak je verschillende gerechten klaar en kan je ook sauzen en bijgerechten maken door de zijbrander. De buitenkeuken heeft een modulair systeem waardoor je de kookmogelijkheden met verschillende kookoppervlakken uitbreidt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts