woensdag 23 december 2015

Beton barbecue

Vind beton barbecue het nu op Kensaq. Met een stenen of betonnen barbecue zet je eenvoudig een mooie solide barbecue neer waar je jarenlang plezier van kunt hebben. Geen gedoe met het beschermen tegen regen of kou.


En ook geen barbecue als sta-in-de-weg in de schuur als je hem niet gebruikt. Praxis heeft heel veel keuze voor je in mooie barbecues van steen en beton.

Een barbecue beton is een zeer stevige en ideale barbecue voor in uw tuin of op het balkon. In de wintermaanden hoeft u deze niet in uw schuur op te ruimen maar kunt u de barbecue beton gewoon laten staan. Ter extra bescherming in de wintermaanden kunt u de barbecue beton afdekken met een zeil. Ongeschilderd beton In ons assortiment vind je geschilderde en ongeschilderde betonnen barbecues. De geschilderde barbecues zijn helemaal afgewerkt en gecoat.


Hier hoef jij zelf dus niks meer aan te doen. Bij de ongeschilderde barbecues kun je de barbecue zelf afwerken. Je kunt ervoor kiezen om hem te verven in een kleur naar eigen keuze.

Een betonnen barbecue moet bestand zijn tegen zelfs de heftigste weersomstandigheden. Breng daarom een speciale coating aan op het beton. Zo kan je barbecue tegen een stootje, welk seizoen het ook is. Kies voor een antraciet coating.


Voor het aanbrengen kun je een platte kwast gebruiken, maar een schuimroller werkt net iets sneller. Ontdek ons uitgebreid assortiment, maak je keuze en bestel nu online. Gemakkelijk, voordelig en snel! Barbecues van steen of beton kun je vaak makkelijk repareren met reparatiemortel.


Koop je een betonnen barbecue of een barbecue van steen, dan is het verstandig om daar nog een aantal accessoires bij te kopen. Denk aan een aslade, grillrooster en beschermhoes voor een barbecue. Welkom bij Betonnen Barbecue.


Neem een kijkje in onze shop. Deze barbecue is geschikt voor houtskool en briketten. Door middel van de Decor Barbecue Fix 300ml is de barbecue gemakkelijk te monteren, dit product kan afzonderlijk gekocht worden. De barbecue dient behandeld te worden met een coating (protector) om de kwaliteit en duurzaamheid te garanderen.


Deze degelijke barbecue kan het gehele jaar buiten blijven staan.

U kunt het beton behandelen met een coating om het materiaal beter te beschermen tegen vocht en vorst. De BBQ is 93cm bree 60cm diep en 195cm hoog en weegt 300kg. De barbecue wordt in grijs beton gelever alleen het werkblad is donkerrood gekleurd. Specialistisch advies nodig? In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Groot assortiment Barbecues. Koop en verkoop barbecue beton eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Onbehandelde barbecues zijn niet beschermd tegen bijvoorbeeld regen en vorst en verliezen daarom hun garantie. Betonnen barbecues dienen niet onbehandeld te worden gebruikt. Let op, de BBQ wordt niet met witte bovenkant geleverd. Dit merk is gespecialiseerd in betonnen barbecues en vervaardigd deze dan ook uit hoogwaardig beton met de mooiste afwerking.


Een van de belangrijkste voordelen van betonnen barbecues is de stevigheid. Het gevaar dat spelende kinderen of huisdieren uw barbecue omlopen is uitgesloten. Ook de uitstraling voor uw tuin is prachtig. Wat ook een belangrijk voordeel is dat een betonnen barbecue hittebestendig is.


Er wordt speciaal beton voor gebruikt. Heb jij de BBQ smaak nu te pakken? Laat dat vlees dan sissen en koop je barbecue bij HORNBACH! Ook op barbecues geldt de laagste prijsgarantie.


Koop daarom jouw grill bij dé BBQ specialist. Je kunt je grill online bestellen en thuis laten bezorgen. Of reserveren en afhalen in jouw HORNBACH-vestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts