vrijdag 25 december 2015

Deet 60 procent

Deet 60 procent

Vind deet het nu op Kensaq. Uw Favoriete Producten van Deet, Morgen bij u Geleverd. Kwalitatieve Producten, Gratis Gelever Gemakkelijke Betaling. En dat geldt zeker voor je reiskoffer! Care Plus - Deet - Anti-insecten Lotion - ml.


DEET biedt tot uur bescherming tegen steken en beten. Het percentage DEET bepaalt de werkingsduur. HOE GEBRUIK JE ANTI-INSECT DEET LOTION?


Bedek de huid zoveel mogelijk met kleding als je naar buiten gaat. De spray bevat deet en de bittere en de reukloze stof Bitrex om de kans op doorslikken te voorkomen. Daardoor ruiken ze je niet meer en word je veel minder gestoken. DEET te koop als gel, spray of lotion. Ik heb voor de reis veel deet gekocht bij de bever, spray van en twee potjes met vloeistof van.


Spray op, bijvullen met de vloeistof. Bij muggen in Nederland werkt DEET namelijk langer dan bij tropische muggen. Ook is het in landen waar malaria of andere ziektes door insecten veel voorkomen, belangrijker dat u goed beschermd bent tegen de insecten.


Nu kun je je natuurlijk afvragen of het klopt wat ze zeggen, en het is natuurlijk ook afhankelijk van hoe vaak je het gebruikt. Geschikt voor zowel tropische bestemmingen risico op malaria, dengue, gele koorts) als voor Europese gebieden en stedentrips. Deet spray is effectief tegen teken, muggen en andere stekende insecten.


Deet 60 procent

Resultaten van zoekmachines! Deet is een middel wat u hier bij kan helpen. Wij raden u aan om deet hier al te kopen en uw deet spray mee te nemen op reis, omdat het niet overal verkrijgbaar is. U kunt de deet spray het beste gelijkmatig verspreiden over de huid. De deet muggenspray werkt ook enigszins beschermend tegen teken.


De werkzame stof is effectief tegen verschillende ziekte overbrengers, zoals (malaria)muggen en teken. Wij adviseren tijdens zwangerschap en borstvoeding geen DEET bevattende producten te gebruiken. DEET is het sterkste insectwerendmiddel voor de huid.


Indien je toch kiest voor DEET , dan kan dit tijdens het tweede en derde trimester van de zwangerschap. Kies dan voor DEET gel. Gebruik deet om muggen op afstand te houden. Muggen kunnen deet niet verdragen, omdat het één van hun antenne-sensoren op een nare manier prikkelt. Probeer bijvoorbeeld de Etos Deet Anti-Insect Spray.


Deze spray beschermt je tot wel acht uur lang tegen muggen en andere insecten. De consument kan kiezen welke vorm zij het prettigst vindt. Eén verpakkingseenheid is voldoende voor tot weken dagelijks gebruik conform voorschrift. DEET werd in de Tweede Wereldoorlog ontwikkeld door het Amerikaanse leger.


Deet 60 procent

Het Nederlandse Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering adviseert een concentratie van minstens tot. Vergeet niet om vóór de reis een anti-insect product, zoals deze Anti-Insect Deet spray, te kopen. DEET wordt verkocht in concentraties tot 1. Deet artikelen zijn alleen geschikt voor personen vanaf jaar.


Het gebruik van Deet -bevattende producten tijdens zwangerschap en borstvoeding wordt niet geadviseerd. Azaron Anti-Muggenspray met 9. Deet biedt uw hele familie vanaf jaar een effectieve bescherming tegen het steken van muggen in Nederland én is tevens geschikt voor gebruik op reis tegen sommige tropische muggensoorten! De afstotende en effectieve werking om muggenbeten te voorkomen houdt tot gemiddeld uur vast. Dankzij de concentratie van het actieve bestanddeel Diethyl-m-toluamide ( DEET ) beschermt deze spray tot circa uur lang.


Insectenwerende middelen (repellents) met DEET zijn effectief tegen stekende insecten en in mindere mate ook tegen teken. Ze zijn voor het insect zeer onaangenaam. Breng een insectenwerend middel zorgvuldig aan op de onbedekte huid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts