woensdag 23 december 2015

Verschillende soorten coniferen

Find coniferen soorten vandaag! Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Ze zijn allemaal ideale haagplanten die dan ook veel gebruikt worden. Ze bereiken een goede dichtheid waardoor ze zorgen voor veel privacy en ze groeien relatief snel in vergelijking met andere haagsoorten.


Bovendien zijn alle soorten coniferen wintergroen.

Prijs vanaf € per conifeer. U kunt bij ons terecht voor diverse Thuja soorten en Chamaecyparis soorten. Zowel in kleinere als grote maten. Bekijk daarom het aanbod in onze coniferen webwinkel of neem contact op voor een afspraak op onze kwekerij.


En precies deze eigenschap maakt bepaalde soorten zo geliefd als haagplant. Op onze website vind je dus verschillende soorten coniferen. En hoewel bepaalde soorten best rap kunnen groeien, kan het natuurlijk altijd zijn dat je niet wilt wachten tot je coniferenhaag volgroeid is.

Wanneer u kiest voor een coniferen haag is het belangrijk dat u goed snoeit. Coniferen als kant-en-klaarhaag. Dit is goed voor de ontwikkeling van de haag en om een mooie strakke gevulde haag te krijgen. Echter wordt het afgeraden om te snoeien tot op de stam.


Deze heesters zijn geschikt voor toepassing in iedere tuin. Daarnaast heeft u er jaren plezier van. Wij leggen u graag uit hoe u de verschillende soorten coniferen herkent. We begrijpen het immers best als u door de bomen het bos niet meer ziet: er zijn wereldwijd namelijk ruim zeshonderd conifeersoorten bekend. Niet al deze coniferen komen voor in Nederlan en zeker niet al deze typen zijn inzetbaar als haagplant.


Er zijn ruim zeshonderd recente soorten coniferen. Deze zijn ooit wel alle tezamen opgevat als één familie, of als twee families. Ook coniferenhaag inplanten. Landelijk bezorgen, Grote maat.


De hoge conifeer is waarschijnlijk de bekendste conifeer. Verschillende soorten coniferen.

Maar er zijn ook laagblijvende soorten. Bent u geïnteresseerd in een eigen natuurlijke omheining? Kom dan eens langs bij Kwekerij de Hunne en laat u verrassen door de verschillende soorten coniferen. De verzamelnaam coniferen is handig als je weet dat het om een conifeer gaat, maar niet precies om welke soort. Sommige mensen denken wel dat er één soort haagconifeer bestaat, maar niets is minder waar.


Als u een beetje rondklikt op Haagplanten. In de gemiddelde tuincentra worden ze echter allemaal aangeboden, dus het is wel zaak je goed te laten informeren alvorens tot een aankoop over te gaan! Een combinatie van verschillend gekleurde dwergconiferen zorgt voor een leuk kleurenspel.


Door deze kleuren tegen elkaar af te zetten ontstaat een interessant samenspel en komen soorten nog meer tot hun recht. Het vinden van soorten bij van naaldbomen is helaas een flink stuk moeilijker dan de loofbomen, maar ik probeer het zo makkelijk mogelijk te maken. Wij zetten onze favorieten op een rijtje: Picea glauca ‘Alberta Globe’ heeft zachte, lichtgroene naalden. Bent u op zoek naar sterke coniferen , geschikt voor alle seizoenen van het jaar?


Met een groot aanbod verschillende soorten coniferen bieden wij u volop soorten en keuzemogelijkheden, zoals coniferen met kluit of coniferen in pot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts