donderdag 31 december 2015

Bestrijdingsmiddel tegen zilvervisjes

Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Professionele vochtbestrijding. Oorzaken, oplossingen en scherpe tarieven. Natuurlijke middelen tegen zilvervisjes.

Hier vindt u alle natuurlijke en milieuvriendelijke middelen om zilvervisjes en papiervisjes te bestrijden. HG X Spray Tegen Zilvervisjes. Een goedkoop toiletblokje is te gebruiken als bestrijdingsmiddel tegen zilvervisjes. Je maakt een klein sneetje in het cellofaan waardoor de geur vrijkomt van het toiletblokje. Maak het sneetje uiteraard niet te groot, de geur is erg heftig.


Leg deze op plekken waar je de zilvervisjes bent tegengekomen. Blijf je overlast houden van de insecten, dan kan een chemisch middel nodig zijn. Maar welk bestrijdingsmiddel je ook kiest: als de omstandigheden in huis gunstig blijven voor zilvervisjes of papiervisjes, lost de bestrijding niets op.

Het allerbelangrijkste is dus om goed te ventileren. Er zijn verschillende middelen tegen zilvervisjes te koop. Tips tegen zilvervisjes en papiervisjes. Zorg voor goede ventilatie.


Als je goed ventileert is de luchtvochtigheid lager. Samen met reageerders via de Radar WhatsApp en Albert Weijman van het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen zetten we een aantal tips op een rijtje. Het zijn onderwerpen die je in deze blog over zilvervisjes leest! Een perfecte leefomgeving voor de meeste zilvervisjes.


Zij houden namelijk van vochtige warme plaatsen in combinatie met kiertjes waar ze zich schuilhuiden. Op onze website lees je wat je kunt doen tegen deze zilvervisjes. Wat te doen tegen zilvervisjes ? Wil je toch chemisch bestrijden, koop dan een ongediertespray met de werkzame stof chloorpyrifos. Dit bestrijdingsmiddel wordt opgenomen via de huid van de zilvervisjes en hiervan gaan ze zeker dood.


Het uitroeien van de zilvervisjes zal niet vanzelf gaan. Hierboven vindt je alle informatie over: Wat zijn zilvervisjes , wat eten ze en hun leefgebied. Met deze informatie kun je eenvoudig zilvervisjes bestrijden in je huis, kantoor of horecagelegenheid.


Meestal blijft het bij een aantal en zal het beestje geen zienbare schade aanrichten.

Er zijn een aantal dingen die u kunt doen om de beestjes te kunnen bestrijden. Heb jij zilvervisjes in je huis? Zilvervisjes eten dan ook graag koolhydraten, zoals zetmeel, cellulose en suikers. Dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk bestrijden.


Deze poederachtige stof is voedselveilig en wordt gebruikt als bestrijdingsmiddel tegen alle soorten insecten. HGX spray tegen zilvervisjes , dé oplossing voor het effectief bestrijden van zilvervisjes. Kiezelaarde wordt gemaakt van gemalen fossielen.


De scherpe randjes van elke korrel snijden door het exoskelet van de insecten zodat ze doodgaan, zonder schadelijk te zijn voor mensen of huisdieren. Hoe schoon je huis ook is, als er vocht in of onder je huis zit, dan is het moeilijk om van zilvervisjes af te komen. Op zich zijn zilvervisjes vrij onschadelijke dieren, maar het is toch vervelend als ze door je huis lopen. Bij de grote tuincentra is er vaak wel een bestrijdingsmiddel voor te koop.


Hulpmiddelen die helpen tegen zilvervisjes. Heb je de maatregelen van hierboven genomen, of heb je er enkele van genomen dan ben je al heel goed op weg in de strijd tegen zilvervisjes. Je hebt ze schuil- en broedplaatsen ontnomen en je bent er bewust mee bezig.


Je bent voor een groot deel op de goede weg, maar je ziet er nog steeds teveel naar. Ze zullen zich eraan tegoed doen, maar dit niet overleven. Papiervisjes kunnen veel schade veroorzaken in warme, goed geïsoleerde woningen terwijl de aanwezigheid van zilvervisjes wijst op een vochtprobleem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts