donderdag 17 december 2015

Steigerhout olie

Steigerhout Behandelen kan met onze Steigerhoutbeits - Laagste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website!

Het behandelen van steigerhouten tuinmeubelen met olie is heel belangrijk. Dit komt omdat steigerhout erg zacht hout is en het kan snel verkleuren. Voor het behandelen van steigerhout met een olie heeft Jotun een transparante olie op waterbasis: Jotun Treolje V. Treolje V kan direct (zonder primer) worden aangebracht en heeft een mooie matte uitstraling. Daarnaast gaat de olie vergrijzing en barstvorming van het hout tegen, bladdert niet en is watervast.


Uw kinderen kunnen over twee weken al aan deze prachtige steigerhouten speeltafel spelen. Dankzij de vlotte oplevering van de Houttwist is de levertijd meestal binnen 6-werkdagen. Bestel vandaag nog de steigerhouten speeltafel Ollie en profiteer van gratis verzending (vanaf € 3-) in heel Nederland.

Deze planken komen vaak direct van de bouwplaats waar ze daadwerkelijk op de steigers zijn gebruikt. Het is dus belangrijk om je steigerhout te verven, beitsen of met olie te bewerken. Alle drie de manieren komen in dit artikel aan bod. Geïmpregneerd steigerhout kunt u herkennen aan een groene waas op het hout. Zowel onbehandeld als geïmpregneerd steigerhout kunt u direct (zonder grondlaag of impregneermiddel) afwerken met de voorgestelde olie , beits en verf van Jotun.


Ontvetten en schuren is wel nodig voor een goed resultaat. Beits, olie en lak Beits en Olie voor de behandeling en bescherming van al uw steigerhouten meubelen, schuttingen en planken. Verkrijgbaar in diverse kleuren en zowel voor binnen als buitengebruik.


Al onze beitsen en olieen garanderen een langdurige bescherming van uw materialen. Ideaal in combinatie met onze steigerhouten meubelen. Het verschil tussen olie en beits is vooral dat beits over het algemeen betere bescherming biedt, maar dat door olie de natuurlijke uitstraling beter bewaard blijft. Voor houtbehandeling van kasten of meubels, kun je wellicht beter kiezen voor olie , omdat de weersinvloeden binnen natuurlijk zeer beperkt zijn.


Lees over zowel positieve als negatieve eigenschappen en wanneer kies je voor welk afwerk product. MGC Derma Oogcrème verzorgt de tere huid rond je ogen effectief. Bestel je natuurlijke huidverzorging snel en veilig op onze website.


Bestel steigerhout olie gemakkelijk en snel online op steigerhoutbestel.

Bekijk ons assortiment snel. Tung olie transparant Hoogwaardige olie voor binnen en buiten. Te gebruiken op eikenhout, steigerhout etc Zuivere Tungolie is een natuurlijke olie en vind al eeuwen zijn toepassing op houten oppervlakten zoals snijplanken, aanrechtbladen maar ook bijvoorbeeld op meubelen zowel binnen als buiten. Tafel in de olie zetten - Lees hier hoe de vakman het doet. Afwerking van steigerhout.


We bieden op onze site verschillende mogelijkheden in afwerkingen aan. Denk aan een transparante beits, of een olie. Laat de olie niet opdrogen want dan is alleen fysiek verwijderen nog mogelijk. Olie die is verdund met Terpentijnolie dringt daardoor nog dieper in.


Wees dus niet te zuinig met de White Spirit of Terpentijnolie en zorg dat de olie volledig weg is voor u de plek des onheils verlaat en de olie door kan drogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts