maandag 7 december 2015

Barbecook siesta

Kies uit producten vanaf € 3060. Specialistisch advies nodig? Bespaar tot wel via kiesproduct. Fiesta met de Siesta : meer plezier en minder gedoe! Barbecook Siesta prijzen vergelijken.


Zo is er extra tijd om voluit te genieten van elke barbecue. Je barbecuet om deze reden op het gietijzeren rooster voor maximaal personen. De gasbarbecue heeft hoofdbranders met een totaal vermogen van kilowatt. Wat als je alle bestaande kenmerken van de Siesta -reeks samenbrengt met enkele nagelnieuwe updates in een trendy kleur? Dit maakt de barbecue geschikt voor wanneer je een paar vrienden over de vloer hebt, maar ook voor een verjaardagsfeest.


Deze barbecue beschikt over een enorm kookoppervlak waar voor maximaal personen op gegrilld of gebakken kan worden. De Siesta heeft een driedelig gietijzeren grillrooster dat dankzij de hoge temperatuur voor echte grillmarks in het vlees kan zorgen. Deze ruime buitenkeuken beschikt over een ruim kookoppervlak waarop gerechten kunnen worden bereid voor maximaal personen.


Barbecook siesta

Deze complete buitenkeuken is van alle gemakken voorzien waardoor elke maaltijd een feestje wordt! Draai de gasfles open, zet de branders aan en grillen maar! Binnen no-time zit u aan een heerlijk stukje vlees of vis. Verder is ie makkelijk verrijdbaar met de twee wielen en het handvat aan de zijkant. De Siesta 3is met branders en een zijbrander een maatje groter.


De knoppen van de Siesta 4zijn met één hand te bedienen en zorgen ervoor dat de barbecue extra veilig is aan te steken, te regelen en uit te zetten. Met vier branders en een zijbrander is deze buitenkeuken geschikt voor personen. Gratis bezorging vanaf 20. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking.


Barbecook siesta

Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken. Zo is deze luxueuze buitenkeuken voorzien van een enorm kookoppervlak, krachtige branders en een zijbrander: alles voor een geslaagde barbecue! Deze buitenkeuken staat garant voor echte grillmarks dankzij de gietijzeren roosters. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Kom maar op met die mooie voorjaars- en zomerdagen. Deuren open, kinderen naar buiten en de barbecue op een prominente plek in de tuin. Want barbecueën, dat doe jij het liefst iedere dag. Wel met zo min mogelijk moeite en zoveel mogelijk gezelligheid. Na gebruik eenvoudig schoon te maken!


De barbecue heeft wielen, is verrijdbaar en eenvoudig in onderhoud d. Door op deze buitenkeuken te barbecueën op gas voelt het op koudere dagen alsof het een tropische zomeravond is. Met de gebruiksvriendelijke knoppen steek je de barbecue aan en uit. Bij het ontwerp is rekening gehouden dat het vooral gemakkelijk moet zijn.


Geen moeilijk gedoe om een keer te kunnen barbecueën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts