donderdag 31 december 2015

Stekjes kopen

Bestel je tuinzaden bij De Bolster. Snel leverbaar uit eigen voorraad! Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14.


Wiet stekjes kopen makkelijker dan vanuit wiet zaad kweken.

Mensen die wiet stekjes kopen , zeggen weleens dat het een stuk moeilijker is om vanuit zaad te kweken. Dit zijn dan ook de mensen die het nooit geprobeerd hebben, daar het kweken vanuit zaad erg makkelijk is. Het is namelijk niets anders dan een zaadje planten en nat houden. Daarom is het vaak lastiger om aan stekjes te komen.


Je zult geen advertenties tegen komen met stekjes te koop erop. Soms weten mensen bij een growshop waar je wietstekjes kopen kunt, echter zullen ze deze niet zelf verkopen, daar ze dan het risico lopen dat hun winkel gesloten word. Stekjes zijn illegaal, omdat het al wietplanten zijn.


Een kamerplant in volle glorie kopen is leuk, maar zelf je stekje poten en vervolgens zien groeien, is misschien nog wel leuker.

Nu kun je tegenwoordig op verschillende websites stekjes kopen. Wij delen een aantal van onze favorieten. Het was weer een geslaagde workshop.


Voordat je de stekjes plant, doop je eerst het uiteinde even in het poeder. Na het planten van de stekjes druk je de aarde om de stelen heen goed aan, zodat de stekken stevig staan. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Al heel wat jaren presenteren wij in januari onze nieuwe Dahliacollectie. Door ziekte van onze medewerkster moeten wij helaas breken met deze traditie en kunnen wij dit jaar in onze webwinkel geen nieuwe collectie presenteren. Wel zal er vanaf eind juni weer een mooi sortiment Dahlia´s in pot te koop zijn op de kwekerij. Snel en eenvoudig tuinzaden bestellen?


Jonge stekjes zijn zeer kwetsbaar en hebben veel verzorging nodig. Met Stekpoeder vergroot je het aantal aangegroeide stekjes drastisch. Klik op de knop hieronder om het beste stekpoeder te kopen.


Behalve je eigen planten vermenigvuldigen en eventueel uit te delen, kun je ook stekjes van andere planten verzamelen door ze aan anderen te vragen. Durf te vragen als je wat leuks ziet en veroorzaak een heuse ruilcultuur! Steel een stukje plant van kantoor of neem juist een stekje van huis mee naar je werk.

Echter met het kweken vanuit wietzaden behaal je een stuk betere. Moestuinplanten, zaden, groentezaa kruidenplanten of groente planten? Kruiden kweken in je eigen moestuin, kas of groentetuin? Easyplant Jonge Planten bij BALDUR- Nederland kopen ! Bekijk nu onze aanbiedingen en ontdek onze uitgebreide keuze aan Easyplant Jonge Planten.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ze organiseren ook plantenmarkten, bijv. Veel plezier met je stekjes !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts