maandag 7 december 2015

Murray edgewax

Murray edgewax

Voor 21:uur bestel morgen in huis! Wij bieden een bijzondere selectie producten met een eigen karakter. Vandaag bestel snel in huis. De voordeligste online Drogist. Luxury Iconic Hotel in the Heart of Hong Kong.


Kamers vrij in Mantra Murray Apartment. Gebruik: Smeer om te beginnen een kleine hoeveelheid van het product in de hand palmen. Verdeel het verwarmde product gelijkmatig door het haar. Voeg meer toe indien gewenst. Kam en borstel in de gewenste haar stijl.


Handig in gebruik en ideaal om het haar langdurig in model te stylen. Perfect voor alle soorten mensen met alle soorten haar. Overigens ruikt de Edgewax ook zalig! Thomas heeft voor mij de Edgewax getest.


Murray edgewax

Manlief trouwens ook, maar die hoeft niet zo nodig op de foto. Die was trouwens ook erg enthousiast! Zoals jullie kunnen zien heeft mijn topmodel in de ochtend voor school zijn haar helemaal in model met de Murray’s Edgewax.


Nieuw bij Etos is de Murray’s Edgewax op waterbasis. Zelfde topkwaliteit wax, maar dan met nog meer hold. Murray ’s Edgewax is een gelwax met 1 Australische bijenwas. De gelwax zorgt voor het effect van een stevige pomade.


Een pomade maakt het haar glad en glanzend en laat het haar er weer gezond uitzien zonder dat het haar vet gemaakt wordt. Combines a premium gel with the holding power of Australian beeswax providing a high shine, maximum hol with no flaking. This product is strong enough for the most. Provides a high shine and maximum hold with no flaking and is strong enough for the most demanding areas, yet soft enough for easy application. Het is bedoeld voor gel gebruikers die niet gewend zijn aan pomade maar toch een soort gelijk product willen.


Breng indien gewenst meer aan. Je haar blijft de hele dag op zijn plek. De Extreme versie geeft nog meer hold. Deze pommade is sterk genoeg voor de meest veeleisende kapsels, maar toch zacht genoeg voor een gemakkelijke toepassing. Voelt niet vet aan en is gemakkelijk uit te wassen met warm water.


Bestel nu voor 17:en alles is morgen in Huis. Today I’m using another brand new water based product. Das Edgewax Extreme Hold sieht aus wie ein festes, weißes Kerzenwachs mit einem sehr milden Pfirsichduft.


Der Finger kommt kaum rein. In den Haaren bietet sie erwartungsgemäß sehr viel Halt. Gratis verzending vanaf €3- en snel thuis bezorgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts