maandag 21 december 2015

Beschermhoes loungeset l vorm

Mtuininspiratie bij Fonteyn. Voor elke tuinmeubel een passende hoes. Ruim 6soorten direct uit voorraad leverbaar. Dé Grootste collectie beschermhoezen van Europa voor elke type tuinmeubel. Search secure for Lounge Set.


Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Tuinmeubelhoezen zijn een must have voor je tuinmeubelen. Een beschermhoes beschermt je tuinmeubelen tegen vocht, weer en wind. Nagenoeg voor elk tuinmeubel is er een geschikte tuinmeubelhoes te vinden.


Door de hoeveelheid aan verschillende maten zit er altijd wel een passende beschermhoes voor je bij. De L vormige loungesethoes zit mooi strak om de hoek heen en bied daardoor optimale bescherming. Het zijn allen stevige hoezen met uitstekende kwaliteit. De beschermhoes volgt de lijn van uw loungeset. Door de L - vorm gaat de loungesethoes niet klapperen.


Of uw loungeset in een L - vorm of in een hoek (vierkant) is opgestel voor elke soort en maat loungeset kunt u bij ons terecht voor een passende beschermhoes. Ook voor losse loungestoelen. Beschermhoes voor loungeset met lounge bank stoelen en tafelMeet altijd de tuinset van tevoren. Loungeset beschermhoes L vorm loungesethoes 250x90xcm.


Zo hebben wij naast een beschermhoes voor een ronde tuinset ook beschermhoezen in vierkant, rechthoekig, ron ovaal en zelfs in L - vorm , als beschermhoes voor uw lounge hoekbank. We hebben oneindig veel keus in beschermhoezen voor uw loungeset of tuinmeubel set. Bescherm uw set zodat het volgend jaar ook weer mooi is.


Beschermhoes loungeset l vorm

Deze beschermhoes voor loungeset L - vorm is een antracietkleurige hoes gemaakt van polyester. Met deze hoes is uw loungeset beschermd tegen verschillende weersomstandigheden, stof of zand. Tijdens de minder zonnige dagen kunt u uw loungeset met een gerust gevoel buiten laten staan. Indien u een beschermhoes op maat wilt voor uw picknick tafel, BBQ, L - vorm loungeset of andere objecten is dit uiteraard mogelijk.


Zie onderstaande tekeningen. Staat uw object er niet bij? Omschrijf uw wensen dan per mail of in het opmerkingenveld van de offerte aanvraag.


U kunt de letters doorgeven met de bijbehorende afmetingen. Ook fijn, u hoeft de loungeset niet meer op te bergen tijdens de koudere maanden van het jaar. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! In een handomdraai bij u geleverd.


Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Met de hoezen van Outdoor Covers is uw tuinmeubilair optimaal bescherm wat zorgt voor een lange levensduur. Hoezen zijn niet 1procent waterdicht en kunnen verkleuren.


Beschermhoes loungeset l vorm

Niet alleen voor het afdekken is een beschermhoes handig, maar ook voor het opbergen of meenemen van tuinmeubelen. Stel dat u die mooie campingtafel bijvoorbeeld mee wilt nemen, maar bang bent dat deze zal beschadigen… dan is een beschermhoes de juiste oplossing! Hoge service en kwaliteit. Wij geven graag passend advies over onze beschermhoezen.


Met de loungeset afdekhoes van Beschermhoesshop. Om te zorgen dat uw loungeset in optimale conditie blijft, kunt u met een afdekhoes uw loungeset. Hiermee kan worden voorkomen dat er grote plassen water op uw loungeset hoes blijven liggen.


Bij andere merken hoezen kunt u kiezen om losse water shedding pole aan te schaffen. Of om iets dergelijks, zoals een emmer of voetbal, onder uw hoes te plaatsen. Bekijk de grootste collectie en vind gemakkelijk uw juiste beschermhoes loungeset.


Beschermhoes hoekbank, afdekzeil voor tuinsalon, lounge sethoes, hoek voor een bank met L - vorm , hoes voor bank met hoekopstelling, dit zijn zomaar verschillende benamingen voor deze hoes. Een hoekbankhoes past mooi om uw hoekbank en laat water makkelijker van de hoes lopen dan een grote vierkante hoes. De hoes heeft een L - vorm en is dus heel geschikt om een L -vormige bank mee te bedekken. Palermo hoes voor loungeset L - vorm.


Zo blijven je tuinmeubelen schoon en droog en verleng je de levensduur van de meubelen aanzienlijk. Het materiaal is een intens geverfde vezel, waardoor de kleur optimaal behouden wordt onder invloed van UV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts