dinsdag 15 december 2015

Big green egg cursus

Big green egg cursus

Specialistisch advies nodig? Studeer in je eigen Tempo bij NTI. Start nu een Cursus bij NTI! Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! En dat is niet voor niets.


Als de zon schijnt in ons land is het aansteken van de BBQ vaak het eerste wat we doen. Dan ben je hier aan het goede adres. Big Green Egg workshops worden in Nederland steeds populairder.


Hoe moet ik contact opnemen met jullie? Hiervoor krijgt u de cursus inclusief drie drankjes en de koffie, daarna kunt u zelf meer bestellen bij de locatie. Na de uitleg gaat u zelf aan de slag. Het aanschaffen van deze exclusieve barbecue is voor sommigen een grote stap, maar door mee te doen aan de workshop kun je eerst het genot van de barbecue ervaren. De cursus wordt gehouden bij het door 3-Michelin sterren bekroonde restaurant “De Librije” in Zwolle.


Het restaurant van Jonnie en Thérèse Boer heeft een zeer moderne kookstudio, Librije’s Atelier. Boek Big Sur nu op Travelstore. Geniet van uw vakantie naar Canarische Eilanden, wij verzorgen de rest.


In de eerste workshop leert men in kleine groepjes van maximaal personen een menu te maken. The Fire Station is meer dan een barbecueshop. We verzorgen het materiaal, de receptuur, de drankjes en een gezellige buitenruimte. Kijk voor het volledige aanbod van barbecue cursussen onder het kopje masterclass. Maar weet je niet precies hoe je hier nou hét perfecte stuk vlees of vis op bereid?


Big green egg cursus

Het is niet zomaar een houtskoolbarbecue. U kunt er ook in bakken, roken, stomen en koken. Wat betreft brandstof, gebruik enkel premium grote blokken houtskool.


Laat de supermarkt en tankstation houtskool alsjeblieft lekker liggen! Officiële premium verdeler. Ontdek je toestel in onze showroom. Ruim 800m² gevuld met zowat alles wat je maar nodig hebt voor de beste barbecue-ervaring! De deelnemers van de BBQ-Outdoorcooking cursus maken kennis met spectaculaire barbecue-stijlen.


Van Albanië tot Zweden zeg maar. Maar marktleider in het keramische barbecue segment word je niet overnight. Wij, als fanatieke liefhebbers van deze unieke barbecue, hebben inmiddels een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd. De Green Egg is de meest veelzijdige en effectieve ”Outdoor Cooker” van het moment. Als kookstudio hanteren we het uitgangspunt dat wat U bij ons bereid ook thuis te bereiden moet zijn.


Daarom komen er geen ‘roners’, steamers, stikstof en andere op de professionele horeca afgestemde kookmedia bij ons binnen. Verras uw gasten met een bijzondere barbecue aan huis. Master Class door Nederlands Kampioen Ralph de Kok!


Ralph werkte onder meer al met top-Michelin-chefs als Lucas Rive, Ysbrandt Wermenbol, Martin Kruithof en vele andere! Barbecue Exclusief is dé barbecuesensatie van Nederlan voor bedrijven en particulieren. In onze barbecueshowroom in Amsterdam als ook online verkopen wij keramische kamado barbecues van de beste merken. Als je aan kamado barbecues denkt, denk je vaak aan de Green Egg barbecues, maar dat is niet de enige topleverancier van dit type barbecues. Tussendoor genieten we van een fijne babbel en een heerlijk aperitiefje.


Zowel beginners als ervaren koks zijn welkom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts