donderdag 23 juni 2016

Bak op maat

Ruime keuze maat op beslist. Vergelijk hier alle aanbiedingen. Beddengoed goedkoop online. Altijd de beste deal voor jou. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach. U krijgt direct een bevestiging.


Plastic bakken zijn op maat te maken door middel van de techniek van het thermoformeren. Bij deze techniek wordt een plastic bak gevormd door een kunststof plaat over een mal te vormen. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van kunststof producten op maat. Wij maken uw kunststof bakken op basis van kunststof lastechniek, een methode die ons in staat stelt om maatwerk te leveren zelfs in zeer kleine oplagen. Laat ons gerust een offerte maken voor uw kunststof bakken.


Wij leveren plastic bakken en kratten in afwijkende afmetingen en met specifieke eigenschappen. Efficiënte maatwerkoplossingen. Klanten zeggen het, wij maken het ! Een bank op maat is ons werk. Nederlandse vakmanschap een bank op maat.


Prachtige bankstellen die op maat zijn gemaakt. Vaak gaat het dan om eenmalige, een enkel stuk, of kleinere serie’s. De kunststof bakken die wij produceren worden gemaakt uit plaatmateriaal. Opzoek naar bank op maat ? Hier vindt u al onze modellen banken op maat en hoekbanken die volledig op maat vervaardigd kunnen worden!


Bij ons is een bank op maat zijn te verkrijgen in elke gewenste afmeting, daarnaast heeft u bij ons de keuze uit zo’n 9verschillende kleuren en 1verschillende stoffen voor uw bank op maat. Uw idee, onze plantenbak op maat. Naast ons assortiment standaard plantenbakken, is er veel mogelijk m. Zo maakt u van uw tuin of dakterras helemaal uw eigen stek. Denk bij een plantenbak op maat bijvoorbeeld aan die hoge smalle bak voor op uw balkon.


Of die extra grote boombak in knalgroen. Deze HDPE-vijver bak van 4. HDPE (High Density Poly Ethyleen) kunststof platen. De luxe design douchebakken van Douchebakkenopmaat.


De douchebakken van composiet of Solid Surface maken het mogelijk om de inloopdouche van uw dromen te realiseren en geven uw badkamer een luxe uitstraling van welness en comfort! Douchebak op maat Exclusief leverancier van design douchebakken. Voor uw platte douchebak op maat in uw inloopdouche kunt u een keuze maken uit vele modellen en uitvoeringen. De bak is slagvast en duurzaam, waterbestendig en daardoor een goede vervanger voor hout.


Bak op maat

Bent u op zoek naar een maatwerkbak voor op uw gereedschapskist, bent u op zoek naar een testopstelling, dan bent u bij Damme aan het juiste adres. Voor eenmalige producten kan dat met een bak op maat. Vraag vrijblijvend om een prijsopgave voor een bak op maat.


U zegt het, wij maken het! Luxobin is dé manier om afval bij de bron te scheiden, op een praktische én plezierige manier. Het Luxobin principe is ontstaan in de praktijk en gemaakt voor uw dagelijks gebruik. Met de Luxobin scheidt u eenvoudig verschillende afvalstromen in één compacte bak.


Bak op maat

De bak wordt dan op de gewenste maat gemaakt en opnieuw strak gezet en gespoten. Indien je op zoek bent naar een hele serie afwijkende maten, is het wellicht interessant om contact met ons op te nemen. Voor het aanpassen van maten in lengte of breedte is niet zomaar een standaard prijs op te geven.


Dus laat uw landelijke banken volledig op maat bij ons produceren en dan weet u zeker dat het naadloos op het overige interieur aansluit. Daarnaast hebben wij ook nog andere schitterende maatwerk meubels die op maat te maken zijn. Zo kunt u bij ons ook barstoelen op maat , eetkamerbanken en nog veel meer meubilair op maat laten maken. Wij leveren bakken en kratten in Euronorm formaat, speciale afmetingen en op maat gemaakt.


Bak op maat

Aluminium op Maat is uw betrouwbare en betaalbare specialist voor op maat gemaakte aluminium profielen en zetwerk. Kunststof bakken zijn daarentegen geheel gesloten. Via onze webshop kunt u geperforeerde platen, traanplaten, platen in een RAL kleur en vele andere aluminium platen kopen.


Ook vindt u platstaf, rondstaf, diverse aluminium buizen en hoekprofielen in elk gewenste maat in ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts