donderdag 16 juni 2016

Center parcs erperheide zwembad

Mis de Aanbieding van de Dag niet. Boek uw hotel nu, tot korting! Haal vandaag nog een zwembaden in huis. Ga bijvoorbeeld heerlijk zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo! Dat kan in het subtropisch zwembad Aqua Mundo.


In de Aqua Mundo kan iedereen zich vermaken.

Dit keer luidt de missie in Erperheide “Wie wint de meeste spelletjes? Hiervoor doen ze de leukste kinderactiviteiten met het gezin. Erperheide, De Vossemeren en Park De Haan werden bekroond met het Green Key certificaat dankzij onze ecologische initiatieven. Er zijn familiekleedkamers met aankleedkussen.


Laat je spullen achter in een kluisje - vergeet geen muntgeld. Speciaal voor kleintjes: zwemvestjes, babyboxen en een magnetron om flesjes op te warmen. Je kunt naast zwemmen tussen de tropische vissen ook prachtig snorkelen in het Aziatisch Vissersdorp. Het is een unieke ervaring.


Kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven dankzij de unieke activiteiten op dit vakantiepark.

Heerlijk spelen in de indoor speelwereld BALUBA of bijvoorbeeld de geitjes vertroetelen op de grote kinderboerderij. CenterParcs erperheide is super voor de kleinere kids (tot 7-jaar). Center Parcs Aqua Mundo Erperheide in Vlaanderen België. De activiteiten zijn perfect afgestemd op hun leeftijd.


Het zwembad is groot en heel toegankelijk, zelfs voor kleine ukkies van een jaar of 2. We verbleven in een kindercottage. Die was op kleine afstand gelegen van de centrale dome waar zich de restaurants en zwembad bevinden. Peer en geclassificeerd als van bij TripAdvisor. Binnen- of buiten, voor jong of ou ontspanning of juist actief!


Op de Erperheide vindt u zoveel activiteiten en voorzieningen dat het lastig wordt deze allemaal op te noemen. Find Center You Need on ite. Altijd een verassend aanbod. Alleen dit weekend met extra kassakorting op alles!


Meer dan 1leuke woonwinkels. Bezoek Leen Bakker of bestel eenvoudig online! De openingsuren van Erperheide Zwembad in Peer met adres Erperheidestraat 2. Deze winkel is geplaatst in de categorie Zwembaden. VERGEET NIET OM EEN DUIMPJE OMHOOG TE DOEN!


Openingsuren van Erperheide Zwembad in Peer met adres Erperheidestraat vind je op deze pagina.

De winkel behoort tot de categorie Zwembaden. From Comfort, Premium and VIP cottages, to disabled access cottages or an. Het beschikt ook over restaurants en u kunt er deelnemen aan diverse buitenactiviteiten, zoals een touwenparcours, klimmen, boogschieten en minigolf. Ook in de omgeving van Vakantiepark Erperheide is enorm veel te beleven.


Het park is namelijk gelegen in het prachtige gebied de Limburgse Kempen. Dit gebied is van de mooiste natuurgebieden van Europa. Daarnaast zijn er een aantal parken in ontwikkeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts