woensdag 1 juni 2016

Insectenhuisje

Alle merken voor de laagste prijs. Bestel Vogelhuisjes online. Meerdere aanbieders en soorten. Het grootste online winkelcentrum.


Lieveheersbeestjes en gaasvliegen helpen u de strijd tegen luizen te winnen en bijen zijn behulpzaam bij de bestuiving van uw planten, kruiden en fruitbomen.

Als je ook een insectenhuisje in de tuin hebt en je staat nog niet op de kaart, stuur dan een digitale foto van je dorp naar mij. Ik zet het op de insectendorpenkaart. Er verschijnt keer per jaar een nieuwsbrief van insectenhuisjes. Ons insectenhotel krijgt rechthoekige kamers. Daarvoor hebben we horizontale plankjes en kortere verticale plankjes nodig.


Op de foto boven dit artikel zie je dat ik bij het ene insectenhuisje een dikke plank voor de bodem heb gebruikt en bij de ander een dunne. Het is maar net hoeveel hout je hebt en hoe je uitkomt. Help deze nuttige beestjes met een insectenhotel of bijenhotel.

Esschert design - Lieveheersbeestkastje. Begin nu je eigen hotel bij je thuis, een insectenhotel! Het maakt niet uit het lieveheersbeestje, de vlinder, hommel of gaasvlieg, al deze nuttige insecten vinden in dit insectenhuis een welkom onderdak en een broedplaats.


Insectenhotels koop je eenvoudig online bij bol. Je kunt er namelijk heel je creativiteit in kwijt. En als het insectenhuis dan af is, kun je in spanning afwachten welke. Biedt vlinders, lieveheersbeestjes en verdwaalde bijen een thuis in je tuin met een insectenhuisje (ook wel insectenhotel genoemd). Dat is een soort vogelhuisje maar dan voor insecten.


Een insectenhuisje is gemaakt van natuurlijke materialen en vormgegeven als overlevingsplek. Bijen, hommels en wespen nestelen zich in buisjes. Een insectenhotel maken is vrij eenvoudig, eenmaal je weet welke kamertjes je moet voorzien om een insect te lokken. Zij klagen juist niet als de boel een beetje rommelig is.


Maar als u het zelf niet zo fijn vindt als het rommelig is, dan kunt u ook een insectenhuisje ophangen. Mooi naturel ogend insectenhuisje om in een boom of grote struik op te hangen. Dit kleine insectenhotel is een herberg voor vele soorten zoals solitaire bijen, lieveheersbeestjes en gaasvliegen.


Bijen zorgen voor bestuiving van allerlei planten.

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Bekijk hier de tuinfoto's van onze tuinvrienden. Het is een door de mens met natuurlijke materialen vormgegeven.


Hier heeft elke gebruiker zijn eigen foto album. Ben jij ook zo gefascineerd door. Hang het hoog genoeg zodat de dieren die er hun intrek nemen niet kunnen worden belaag de openingen van het insectenhuisje zijn zo klein dat andere dieren, zoals vogels, er niet bij kunnen.


De insecten zitten dus altijd veilig, u kunt ook een insectenhotel groot kopen dat op een paal staat, deze kunt u op een willekeurige plaats in de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts