woensdag 22 juni 2016

Resitrix epdm

Resitrix epdm

Wij bieden een hoogwaardig assortiment aan o. Ruime keuze tuinartikelen online. Een hoog gebruiksgemak, gecombineerd met de bewezen voordelen van EPDM. De toplaag bestaat uit een kwalitatief hoogwaardig EPDM. Deze duurzame oplossing wordt intern gevormd door glasvezel.


Resitrix epdm

Dit zorgt voor hoge stabiliteit, het materiaal is daardoor ook enorm goed bestand tegen scheurgevaar. Alulon MF geeft een zilvergrijze kleur aan het dakoppervlak. Hierdoor wordt de zon weerkaatst. De temperatuur op het dak wordt gemilderd.


Klik op onderstaande links voor meer informatie. Dit interne wapeningsnet zorgt voor dimensionele stabiliteit en een hoge inscheurweerstand. Dit materiaal is voorzien van glasdraadwapening en teven aan de onderzijde afgewerkt met SBS. Echter kan dit per type verschillen. RESITRIX heeft een SBS-onderlaag.


U vindt in onze webshop producten op het gebied van dakbedekking, dakisolatie, hulpmaterialen, gereedschappen en meer. Ook vindt u hier Solamaster en Solatube. Deze materiaalcombinatie is volledig elastisch en uiterst bestand tegen weersinvloeden en veroudering. De onderkant is voorzien van een met polymeer gemodificeerde bitumenlaag met extra bestrooiing met fijnkwarts. Denk daarbij aan bitumen, epdm , pvc, leien (natuur- en vezelcement-), isolatie, daktrim, lichtkoepels en bevestigers.


JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Epdm betere mechanische eigenschappen. U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site.


Resitrix epdm

Deskundig advies en snelle levering. Het materiaal blijft elastisch. Vooral de grote rekbaarheid en de ongevoeligheid voor UV-straling van dit materiaal maakt het geschikt voor heel veel toepassingen, zoals daken en diverse afdichtingen. Ook voor de dakdekker is het bij Defrancq goed winkelen.


Op het gebied van dakbedekking zijn wij van alle markten thuis. Een rapport gekregen van de fabrikant voor goede uitvoering en extra waarborg. Tijd nadien (tot tal weken) ontstond er blaasvorming op de EPDM. Eigenlijk is bitumen een vloeistof die van nature voorkomt in ruwe aardolie.


In de volksmond spreken we dan ook van dakleer. EPDM mogelijk voor iedereen. Deze rol is standaard op voorraad bij Keromat. Zeer hoge levensduur verwachting.


Voor meer informatie kunt U contact opnemen met de productmanagers van Keromat. Resitrix SK mm rol 10xmtr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts